Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024

Μεγάλα ονόματα στο Footvolley Stars που θα γίνει το σαββατοκύριακο στη πλατεία Κοραή!

Ένα πλούσιο θέαμα θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρεθούν  το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Ιουλίου στην πλατεία Κοραή, όπου θα διεξαχθεί το Footvolley Stars, με τη συμμετοχή διασημοτήτων του αθλήματος.
Επίσης, χτες και σήμερα (Πέμπτη 4/7) φιλοξενείται το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Footvolley στην πλατεία Κοραή, στην ίδια εγκατάσταση που είχε χρησιμοποιηθεί για το τουρνουά Beach Volley.
Στο Footvolley Stars  θα συμμετάσχουν, μεταξύ άλλων, ο Giovanni, ο Luciano de Souza, ο Leonardo de Jesus, ο Ολυμπιονίκης στο Τάε Κβο Ντο Μιχάλης Μουρούτσος, ο οποίος ασχολείται πλέον με το Footvolley, ο Άρης Σοϊλέδης, ο τράπερ MC Daddy και άλλοι.
Παράλληλα με το αθλητικό event, θα πραγματοποιηθούν πολλές ψυχαγωγικές και αθλητικές δράσεις, όπως,  Show με τον MC Daddy, Animator, Cheerleaders, Beach Bar, διαγωνισμοί για τους θεατές, εργαστήρια Footvolley κ.ά.
Η παρουσίαση του αθλητικού event, πραγματοποιήθηκε σε Συνέντευξη Τύπου, στο φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, όπου απηύθυναν χαιρετισμό ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης,  ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Αθλητισμού Νίκος Γέμελος,  ο Luciano de Souza και ο Ολυμπιονίκης στο Τάε Κβο Ντο Μιχάλης Μουρούτσος.
Πρόγραμμα Footvolley Stars
ΣΑΒΒΑΤΟ 6.7.2024
19:30  έως 22:00: ημιτελικοί αγώνες του τουρνουά
ΚΥΡΙΑΚΗ 7.7.2024
19:30 έως 22:00, ο μικρός και ο μεγάλος τελικός  με τη συμμετοχή μεγάλων αθλητών του ποδοσφαίρου όπως: Τζιοβάνι Σίλβα ντε Ολιβέϊρα, Λουτσιάνο ντε Σόουζα, ο Ολυμπιονίκης μας Μιχάλης Μουρούτσος, ο Λεάντρο, ο De Jesus, o MC Daddy κ.ά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι πιο δημοφιλείς αναρτήσεις