Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024

Πως ο «Ηλίας του 16ου» γίνεται ξανά επίκαιρος! «Υπηρέτρια και ξάδερφος» σε δράση σε σπίτι παραλιακού Δήμου

Η ανεπανάληπτη ταινία «Ο Ηλίας του 16ου» με τις αναφορές σε «υπηρέτριες», που «ξάφριζαν» τα σπίτια, όπου εργάζονταν και έδιναν τη λεία τους σε «ξαδέλφια» ή «αρραβωνιαστικούς» για να τα «ακουμπήσουν» κάπου και να πάρουν χρήματα «ζωντάνεψε» σε Δήμο της παραλιακής….
Και μπορεί ο «Σπανομαρίας» της ταινίας (Αλέκος Τζανετάκος) να «ακουμπάει» το βραχιόλι της «μνηστής» του στον «κυρ Λάμπρο» (Διονύση Παπαγιαννόπουλο), που κρύβει τα χρυσαφικά στην αρβύλα, που θα αρπάξουν ο «Ηλίας» (Κώστας Χατζηχρήστος) και ο «Θωμάς» (Θανάσης Βέγγος), όμως στην σύγχρονη εκδοχή της ιστορίας η οικιακή βοηθός προτίμησε μετρητά!
Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, προ ημερών συνελήφθη μια 43χρονη αλλοδαπή «για κλοπή κατ’ εξακολούθηση από οικία στην οποία εργαζόταν ως οικιακή βοηθός». Μαζί της συνελήφθη και ένας 53χρονος Έλληνας, συγγενής της κατά την Αστυνομία, στον οποία παρέδιδε τα χρήματα.
Όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, η 43χρονη εκμεταλλευόμενη την απουσία των ιδιοκτητών του σπιτιού, των «αφεντικών» της, όπως θα έλεγαν παλιά, πήρε τουλάχιστον δύο φορές χρηματικά ποσά και τα παρέδιδε στον 53χρονο.
Την τελευταία φορά, οι αστυνομικοί είχαν στήσει «καρτέρι» και συνέλαβαν την 43χρονη ενώ τα χρήματα που είχε πάρει βρέθηκαν στον 53χρονο.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι πιο δημοφιλείς αναρτήσεις