Τρίτη 23 Ιουλίου 2024

Αφιέρωμα στον Θανάση Βέγγο με τρεις ταινίες του στο σινε "Μάρθα Καραγιάννη" στο Κερατσίνι. Ελεύθερη είσοδος. Το πρόγραμμα

Αφιέρωμα σ’ έναν από τους σπουδαιότερους Έλληνες ηθοποιούς, τον αείμνηστο Θανάση Βέγγο, θα έχει από την Παρασκευή ως και τη Κυριακή, ο δημοτικός θερινός κινηματογράφος «Μάρθα Καραγιάννη», στην οδό Βύρωνος 78, στην Ευγένεια  Κερατσινίου.
Το αφιέρωμα θα έχει ελεύθερη είσοδο και θα ξεκινήσει τη Παρασκευή 26/7 στις 8.30 το βράδυ με την παρουσίαση του βιβλίου του Κώστα Παππά «Θανάσης Βέγγος: 8 ταινίες- 60 χρόνια ιστορίας»  (Κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2024 από τις «Μωβ Εκδόσεις»).
Θα ακολουθήσει στις 10 το βράδυ η προβολή της ταινίας «Τι έκανες στον πόλεμο Θανάση;» (σατιρική, κοινωνική, κινηματογραφική ταινία του 1971 σε σκηνοθεσία και παραγωγή Ντίνου Κατσουρίδη.
Πρωταγωνιστούν οι Θανάσης Βέγγος, Κατερίνα Γώγου, Έφη Ροδίτη και Αντώνης Παπαδόπουλος).
Το αφιέρωμα θα συνεχιστεί με τις εξής ταινίες:
ΣΑΒΒΑΤΟ 27/7 ώρα 21.00 προβολή της ταινίας «Δικτάτωρ καλεί Θανάση» (Κομεντί, παραγωγής 1973, σε σκηνοθεσία Πάνου Γλυκοφρύδη σε παραγωγή της Φίνος Φίλμ. Εκτός του Θανάση Βέγγου πρωταγωνιστούν Θεόδωρος Έξαρχος, Μαρία Φωκά, Γιώργος Τσιτσόπουλος κ.α.
ΚΥΡΙΑΚΗ 28/7 ώρα 21.00 προβολή της ταινίας «Ένας Βέγγος για όλες τις δουλειές» (κωμική, ελληνική κινηματογραφική ταινία του 1970, σε παραγωγή και σκηνοθεσία Ντίνου Κατσουρίδη. Πρωταγωνιστούν οι Θανάσης Βέγγος, Αλέκος Τζανετάκος και η Αιμιλία Υψηλάντη)

info
Τηλέφωνο επικοινωνίας 2104317270
 ΠΡΟΣΒΑΣΗ:
Από τον ηλεκτρικό σταθμό του ΠΕΙΡΑΙΑ με τα λεωφορεία 832 και 833 κατεβαίνετε στη στάση «ΣΙΝΕ ΚΑΤΕΡΙΝΑ».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι πιο δημοφιλείς αναρτήσεις