Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024

Δείτε φωτο από το μαγευτικό κρουαζιερόπλοιο EXPLORA I που ήρθε για πρώτη φορά στον Πειραιά, Αρχισε ταξίδια στην Αν. Μεσόγειο

Ο Πειραιάς καλωσόρισε, την Πέμπτη 27/6, το κρουαζιερόπλοιο EXPLORA I στην παρθενική επίσκεψή του στο πρώτο λιμάνι της χώρας, σηματοδοτώντας την έναρξη κρουαζιερών στην Ανατολική Μεσόγειο.
Το μήκους 249 μέτρων υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο EXPLORA I, που κατασκευάστηκε στα Ιταλικά ναυπηγεία "Φινκαντιέρι" και έκανε το παρθενικό ταξίδι του τον περασμένο Αύγουστο, είναι το πρώτο από έναν στόλο έξι κρουαζιερόπλοιων της εταιρείας κρουαζιέρας πολυτελείας που ανήκει στον Όμιλο της ιταλοελβετικής MSC.
Το πλοίο έχει τη δυνατότητα φιλοξενίας 922 επιβατών στις 461 σουίτες του, με θέα στη θάλασσα, ρετιρέ και κατοικίες σχεδιασμένες ως «Σπίτι στη Θάλασσα» για τους επισκέπτες, όλα με εκπληκτική θέα στον ωκεανό και ιδιωτική βεράντα.
Ακόμα, προσφέρει επιλογές από έντεκα ξεχωριστές γαστρονομικές εμπειρίες σε έξι εστιατόρια αλλά και με δυνατότητα δείπνου στο δωμάτιο, δώδεκα μπαρ και σαλόνια (οκτώ εσωτερικά και τέσσερα εξωτερικά), τέσσερις πισίνες, εκτεταμένα εξωτερικά καταστρώματα με 64 ιδιωτικές καμπάνες, εγκαταστάσεις ευεξίας και εκλεπτυσμένη ψυχαγωγία. Εμπνευσμένη από την ευρωπαϊκή κληρονομιά της εταιρείας, η Explora Journeys θα προσφέρει στους επιβάτες της μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία και κορυφαίο επίπεδο φιλοξενίας.

Η παρθενική άφιξη του EXPLORA I στον Πειραιά συνοδεύτηκε από την παραδοσιακή τελετή ανταλλαγής πλακετών, όπως συνηθίζεται για τον εορτασμό της πρώτης επίσκεψης ενός πλοίου σε έναν προορισμό. Στην τελετή παρευρέθηκαν ο πλοίαρχος του κρουαζιερόπλοιου, Pietro Sinisi καθώς και ο Διευθυντής Μάρκετινγκ του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς, Αθανάσιος Καρλής.
Αμέσως μετά την τελετή, το EXPLORA I απέπλευσε από τον Πειραιά με προορισμό τον Βόλο, τη Θεσσαλονίκη, την Καβάλα και την Κωνσταντινούπολη, ενώ αναμένεται να επιστρέψει στον Πειραιά στις 5 Ιουλίου.

Το πλοίο θα επισκεφτεί συνολικά 21 ελληνικά λιμάνια φέτος, με πολλά από τα δρομολόγια να προσφέρουν άνετη επιβίβαση και αποβίβαση στο λιμάνι του Πειραιά.
Μεταξύ των κορυφαίων προορισμών για τους επισκέπτες που θα ταξιδέψουν με το EXPLORA I στην Ελλάδα περιλαμβάνονται τα Κατάπολα (Αμοργός), η Πάρος, η Πάτμος και η Κέρκυρα.
Μοναδικές κρουαζιέρες με την Explora Journeys

Θέτοντας ένα νέο πρότυπο στα πολυτελή ταξίδια κρουαζιέρας, η Explora Journeys προσφέρει στους απαιτητικούς ταξιδιώτες τον τέλειο συνδυασμό νέων εμπειριών και φινέτσας, συνδυάζοντας διάσημους προορισμούς με εναλλακτικά λιμάνια και προσκαλώντας τους ταξιδιώτες να βυθιστούν στη γοητεία της εξερεύνησης.
Με διανυκτερεύσεις και μεγαλύτερης διάρκειας παραμονή σε προορισμούς, οι επιβάτες της Explora Journeys μπορούν να εμβαθύνουν στον πολιτισμό και τις εμπειρίες που έχει να προσφέρει ο κάθε τόπος, δημιουργώντας αναμνήσεις που διαρκούν μια ζωή. Τα ταξίδια ξεκινούν από 7 νύχτες και μπορούν να επεκταθούν σε 14 ή 21 νύχτες, ενώ όλες οι αναχωρήσεις γίνονται από εύκολα προσβάσιμα λιμάνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι πιο δημοφιλείς αναρτήσεις