Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2024

Πως τελείωσε το 2023 στην περιοχή: Μαχαίρωμα για μια θέση πάρκινγκ στον Πειραιά! ΙΧ έτρεχε με 199 Km/h στο Σχιστό

Με ένα μαχαίρωμα για ασήμαντη αφορμή στον Πειραιά και τη σύλληψη ενός οδηγού, που έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα, στο Σχιστό, τελείωσε το 2023 στην περιοχή μας.
Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της παραμονής της Πρωτοχρονιάς (Κυριακή 31/12) σημειώθηκε αιματηρό επεισόδιο, που παρ' ολίγον να στοιχίσει την ζωή σε έναν άνθρωπο, όταν δύο άνδρες διαπληκτίστηκαν για μια θέση πάρκινγκ.
Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε το cnn.gr ήταν περίπου στις 3:30 το μεσημέρι παραμονή Πρωτοχρονιάς, όταν δύο άνδρες τσακώθηκαν για μια θέση πάρκινγκ σε τουριστικό γραφείο επί της Ακτή Κονδύλη.
Ένας από τους «πρωταγωνιστές», ο 65χρονος άνδρας επιτέθηκε στον 51χρονο άνδρα και τον τραυμάτισε ελαφρά με μαχαίρι πεταλούδα, στο αριστερό χέρι και στον θώρακα.
Ο δράστης που είναι υπάλληλος στο τουριστικό γραφείο έφυγε και αναζητείται ενώ το θύμα έδωσε κατάθεση στην ελληνική αστυνομία.
Στο μεταξύ, όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, από αστυνομικούς των Ομάδων Ελέγχου & Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής συνελήφθη 20χρονος οδηγός, ο οποίος διαπιστώθηκε πρώτες πρωινές ώρες της 31-12-2023 επί της λεωφόρου Σχιστού, στην περιοχή του Δήμου Κερατσινίου- Δραπετσώνας, να κινείται με ΙΧ με υπερβολική ταχύτητα,
Συγκεκριμένα διαπιστώθηκε μέσω φορητής Ειδικής Ηλεκτρονικής Τεχνικής συσκευής (radar) να κινείται με 199 χλμ/ώρα αντί του ανωτάτου επιτρεπομένου ορίου των 50 χλμ/ώρα, με αποτέλεσμα την πρόκληση κινδύνου για τους λοιπούς χρήστες της οδού.
Επιπλέον, κατά τον διενεργηθέντα τροχονομικό έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι το εν λόγω όχημα στερούνταν Δελτίου Τεχνικού Ελέγχου (Κ.Τ.Ε.Ο.).
Στον οδηγό του εν λόγω οχήματος επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις, ενώ σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για Επικίνδυνη οδήγηση.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πειραιά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι πιο δημοφιλείς αναρτήσεις