Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2023

Εμφάνιση- έκπληξη του Αλέξη Τσίπρα στον Πειραιά στο πλευρό του Γιώργου Γαβρίλη για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές

Φωτό αρχείου
Ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και βουλευτής Α' Πειραιά Αλέξης Τσίπρας θα βρεθεί, σήμερα, στο τραπέζι του Γ. Γαβρίλη, προκειμένου να εκφράσει τη στήριξη του στον συνδυασμό "ΑλλάΖΟΥΜΕ τον Πειραιά για Όλους και Όλες"
Συγκεκριμένα, σήμερα (Σάββατο 7/10) στις 11 π.μ. ο Αλέξης Τσίπρας θα πάει στο τραπέζι που κάνει ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά, Γιώργος Γαβρίλης, στο "Στέκι του Αρτέμη" προκειμένου να εκφραστεί τη στήριξη του ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών της Κυριακής.
Η  συνάντηση διοργανώνεται από την παράταξη "ΑλλάΖΟΥΜΕ τον Πειραιά για Όλους και Όλες" για χαλαρή συζήτηση με αφορμή το κλείσιμο της προεκλογικής περιόδου.
Σημειώνεται ότι

μιλώντας  την Παρασκευή «στο Κόκκινο» και στους Ευγενία Λουπάκη και Χρυσόστομο Λουκά, ο Γιώργος Γαβρίλης, τόνισε ότι «γυρνώντας στις γειτονιές διαπιστώσαμε ότι αρκετοί δεν ήξεραν ότι υπάρχει άλλος συνδυασμός από τον κ. Μώραλη» με τον ίδιο να κάνει λόγο για «επικοινωνιακό φράγμα».
«Το μοναδικό ραδιόφωνο που με φιλοξένησε είναι το Κόκκινο. Κανένα κανάλι εθνικής εμβέλειας πλην ενός τετραλέπτου της ΕΡΤ δεν θέλησε να ενημερώσει τους τηλεθεατές του για τις θέσεις ενός υποψηφίου στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας. Μόνο το Άττικα και το Κόντρα μου έδωσαν βήμα. Στον κ Μώραλη και στον Χαρδαλιά, προσφέρουν περισσότερο χρόνο κι από τη Βουγιουκλάκη. Και αυτό είναι θέμα Δημοκρατίας που θα έπρεπε ήδη να έχει απασχολήσει το ΕΣΡ» συμπλήρωσε ο υποψήφιος δήμαρχος.

Γαβρίλης: "Ο ΣΚΑΙ εξαφάνισε το όνομα του συνδυασμού από ρεπορτάζ"


Το βράδυ της Παρασκευής στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ σε ρεπορτάζ για την αγωνίστρια της Εθνικής Αντίστασης Άννας Κατσούλη, που συμμετέχει ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο συνδυασμό "ΑλλάΖΟΥΜΕ τον Πειραιά για Όλους και Όλες" "εξαφανίστηκε" το όνομα του συνδυασμού!
"Δεν μας προκαλεί έκπληξη, δεδομένης της έως τώρα στάσης αρκετών ΜΜΕ απέναντι μας, το τελευταίο ατόπημα του ΣΚΑΪ να “εξαφανίσει” το όνομα του συνδυασμού μας σε ρεπορτάζ για την υποψήφια μας Άννα Κατσούλη, την εμβληματική μορφή που κοσμεί το ψηφοδέλτιό μας, αναφέροντας στον εν λόγω ρεπορτάζ μονάχα πως είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στον Πειραιά. Μας προκαλεί, όμως, θλίψη και λύπη για τον τρόπο που ορισμένοι δημοσιογράφοι και μέσα επιλέγουν να ασκήσουν το επάγγελμά τους, μιας και γι’ αυτούς έχει πάψει να είναι λειτούργημα".

Βίντεο με συνέντευξη της Άννας Κατσούλη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι πιο δημοφιλείς αναρτήσεις