Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023

Θοδωρής Δρίτσας: "Τώρα υπάρχει πραγματικά αξιόπιστη και σοβαρή εναλλακτική λύση για την πόλη μας, Γιώργος Γαβρίλης"

Με ένα προσωπικό μήνυμά του ο επί σειρά των δημοτικός σύμβουλος Πειραιά και βουλευτής Α’ Πειραιά αρχικά με τον Συνασπισμό της Αριστεράς και στη συνέχεια με τον ΣΥΡΙΖΑ. Θοδωρής Δρίτσας εκφράζει θερμή στήριξη στον υποψήφιο δήμαρχο Πειραιά Γιώργο Γαβρίλη καλώντας τους πολίτες- δημότες του Πειραιά να τον στηρίξουν με την ψήφος τους στις εκλογές της Κυριακής 8 Οκτωβρίου.
Ο Θοδωρής Δρίτσας, με πολύπλευρη παρουσία στην πόλη, πολιτική και επιχειρηματική, στο μήνυμά του αναφέρεται σε δύο σημεία: α) Γιατί πρέπει να επιλεγεί ο Γιώργος Γαβρίλης απέναντι στον Γιάννη Μώραλη β) στην ιστορική διαδρομή  της παράταξης, που ξεκινάει πριν από 25 χρόνια με την δημιουργία του «Λιμανιού της Αγωνίας», στο οποίο ο ίδιος είχε πρωταγωνιστικό ρόλο.
Καταλήγοντας δε ο κ. Δρίτσας σημειώνει:
«Ο Γιώργος Γαβρίλης ως υποψήφιος Δήμαρχος και ο Συνδυασμός «ΑλλάΖΟΥΜΕ τον Πειραιά για Όλους και Όλες», υποστηρίζεται πολιτικά από τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.
Πρόκειται για επιλογή πολιτικής ευθύνης, τηρώντας πάντα την σταθερή επιλογή αρχών και αξιών, που θέλει την Ανανεωτική, Ριζοσπαστική και Οικολογική Αριστερά παρούσα και στην Αυτοδιοίκηση, χωρίς όμως χειραγώγηση, χωρίς πατρονάρισμα και χωρίς εξάρτηση από το κόμμα μας. Η Αυτοδιοίκηση δεν μπορεί και δεν πρέπει να είναι εξάρτημα κανενός. Ούτε κυβερνητικό, ούτε κομματικό, ούτε οικονομικών συμφερόντων
».
Αναλυτικά, το μήνυμα του Θοδωρή Δρίτσα έχει ως εξής:
"ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΒΡΙΛΗΣ
Υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά
Κατά γενική αναγνώριση, ο πιο επιτυχημένος, ενωτικός και αποτελεσματικός Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά, την περίοδο 2014-2019.
Το έργο του δεν έχει προηγούμενο στην ιστορία του θεσμού και της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά.
Ο επί δέκα χρόνια Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, του οποίου το έργο είναι μόνο "επιδερμικό", οικειοποιείται το έργο του Γιώργου Γαβρίλη, επιχειρώντας να παραπλανήσει τους Πειραιώτες και τις Πειραιώτισσες. Και όταν καλείται να αναμετρηθεί δημόσια, καθαρά και ξάστερα, το αποφεύγει συστηματικά και το... «γυρίζει» με ανούσιες, αμήχανες, ακατανόητες και ανιστόρητες επιθέσεις στην... Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ!!!
Αφού δεν μπορεί να υπερασπιστεί το έργο του, πώς θα υπερασπιστεί τον Πειραιά και το μέλλον του; Και μάλιστα, όταν στα δέκα χρόνια της θητείας του, ο πληθυσμός της πόλης μας μειώθηκε κατά 116 μόνιμους κατοίκους;
Είναι γι' αυτά και για πολλά άλλα, που το πολυπλόκαμο σύστημα υποστήριξης στο Δήμαρχο Γιάννη Μώραλη, φρόντισε καθ' όλη την προεκλογική περίοδο, να αποκλείσει πλήρως τον Γιώργο Γαβρίλη από κάθε Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης. Από την τηλεόραση, το ραδιόφωνο, μέχρι και από τις χορηγούμενες αναρτήσεις!
Αυτή η αντιδημοκρατική αθλιότητα συμβαίνει, παρά τις συνεχείς και επίσημες γραπτές διαμαρτυρίες του Γιώργου Γαβρίλη προς το ΕΣΡ και προς άλλες Δημόσιες Αρχές. Για να δημιουργήσουν και να επιβάλλουν την ψευδή εικόνα ότι, δήθεν στο Δήμο Πειραιά υπάρχει μόνο ένας υποψήφιος.
ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΕΧΘΕΙΤΕ! ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ
»

Για την παράταξη:
«Όμως, ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΒΡΙΛΗΣ δεν είναι μόνος του σε αυτήν τη φιλόδοξη προσπάθεια, για το μέλλον του Πειραιά. Πλαισιώνεται και συμπορεύεται ισότιμα, με 169 υποψήφιες και υποψήφιους Δημοτικούς και Κοινοτικούς Συμβούλους και βέβαια, με χιλιάδες πολίτες του Πειραιά.
Ο Δημοτικός-Αυτοδιοικητικός Συνδυασμός «ΑλλάΖΟΥΜΕ τον Πειραιά για Όλους και Όλες» Γιώργος Γαβρίλης, στελεχώνεται από ενεργούς πολίτες, πρόσωπα σημαντικής και πολύχρονης παρουσίας στην πόλη και ανιδιοτελούς προσφοράς στην Αυτοδιοίκηση, αλλά και στο σύνολο σχεδόν των κοινωνικών δραστηριοτήτων.
Στην Επιστήμη και στην Έρευνα, στη Ναυτιλία, στην Παιδεία, στην Υγεία, στην Κοινωνική Πρόνοια & Φροντίδα, στην Εργασία τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα, στο Συνδικαλισμό, στους Επαγγελματίες, στο Εμπόριο, στη Βιοτεχνία, στην Παραγωγή και στη Μεταποίηση, στον Αθλητισμό, στις Τέχνες, στα Γράμματα και στον Πολιτισμό, στην Αλληλέγγυα και Συνεργατική Οικονομία & Κοινωνία.
Υποψήφιες και υποψήφιοι από την αδιάκοπη επί 25 χρόνια και αξιοθαύμαστα ανθεκτική διαδρομή, που χάραξαν "Το Λιμάνι της Αγωνίας" και ο "Πειραιάς για Όλους". Επίσης, από πολυποίκιλες δημιουργικές διαδρομές αυθεντικών αγώνων και Κινημάτων. Και τώρα πια, με την πολυσήμαντα ελπιδοφόρα συμμετοχή πολλών- πολλών νέων ανθρώπων, αγοριών και κοριτσιών με κέφι και με υψηλό αίσθημα δημιουργικής ευθύνης.
Υποψήφιες και υποψήφιοι, με πολλαπλές πολιτικές διαδρομές στους αγώνες της ελληνικής και της πειραιώτικης Αριστεράς, Οικολογίας, Φεμινισμού, υπεράσπισης Ατομικών και Συλλογικών Δικαιωμάτων και Ελευθεριών, Αντιφασιστικών- Αντιρατσιστικών και Αντιπολεμικών δράσεων.
Αυτές οι πολυσήμαντες ατομικές και συλλογικές διαδρομές, συναντιόνται σήμερα σε έναν πολυδύναμο «κοινό τόπο». Ένα από κοινού επεξεργασμένο, σύγχρονο, απλό, σαφές, φιλόδοξο αλλά και ρεαλιστικό Αυτοδιοικητικό Πρόγραμμα, για τις ανάγκες της πόλης και των κατοίκων της, με ορίζοντα το 2028. Αποτύπωμα πολύχρονης γνώσης και εμπειρίας, σε συγχρονισμό με τα νέα δεδομένα της τεχνολογικής και κοινωνικής εξέλιξης και με νέες ιδέες-στόχους, με δημιουργική φαντασία και κέφι.
Ψηφοδέλτιο που κάνει την πόλη περήφανη και αισιόδοξη, αναδεικνύοντας τις απεριόριστες δυνατότητες των ανθρώπων της.
Τέλος, ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΜΕ ΔΥΟ ΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΥΨΗΛΟΥ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥ.
ΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΕΣ ΚΑΙ
ΤΙΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΙΣΣΕΣ, ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ
ΠΟΛΗΣ:

🔴 Η Εκπαιδευτικός-Αγωνίστρια της ζωής και της Εθνικής Αντίστασης και του
ΕΑΜ κυρία Άννα Κατσούλη, 102 ετών,
με τεράστια ιστορική και πολύπλευρη προσφορά, δυναμικά και δημιουργικά παρούσα και σήμερα!!!
🔴 Ο διεθνούς αναγνώρισης Νέο-Φαληριώτης και Μανιάτης, γλύπτης, κεραμιστής, συγγραφέας, ποιητής, λαογράφος, αγωνιστής κύριος Μιχάλης Κάσσης, 92 ετών, ακατάβλητος, δημιουργός και μαχητής της ζωής, του πολιτισμού, του πνεύματος και της Δημοκρατίας, δυναμικά και δημιουργικά παρών και σήμερα!!!
Είναι το καλύτερο, πληρέστερο, ποιοτικότερο και αντιπροσωπευτικότερο για την πόλη Ψηφοδέλτιο! Για το παρόν και το μέλλον του Πειραιά. Καθόλου τυχαίο. Όλες και όλοι είναι άνθρωποι σεμνοί και ταυτόχρονα δυναμικοί. Άνθρωποι της δημιουργίας, της προσφοράς και των αγώνων. Δεν θα βρείτε σε αυτό το ψηφοδέλτιο ανθρώπους προσωπικής καριέρας και κενόδοξου ναρκισσισμού. Ούτε ανθρώπους εξαρτημένους ή διαπλεκόμενους. Θα βρείτε όμως ανθρώπους των καλύτερων παραδόσεων και αξιών της πόλης και της κοινωνίας του Πειραιά. ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ - ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ Θα δυσκολευτείτε πάρα πολύ να επιλέξετε!
»

Κλείνοντας ο Θοδωρής Δρίτσας σημείωνει:
«Πολίτες - Δημότες του Πειραιά, με την ψήφο σας στις αυτοδιοικητικές εκλογές για το Δήμο Πειραιά την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2023,
👉 ΣΠΑΣΤΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΕΝΤΙΜΟ ΤΕΧΝΗΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΝΑ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ. ΕΧΕΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ!
👉 ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΙΣ ΜΕΛΛΟΝ ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ, ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΩΡΑΛΗ. ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ «ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ»!...
👉 ΚΑΝΤΕ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΤΟΝ ΑΞΙΟ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ ΓΙΩΡΓΟ ΓΑΒΡΙΛΗ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΑλλάΖΟΥΜΕ τον Πειραιά για Όλους και Όλες» ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι πιο δημοφιλείς αναρτήσεις