Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023

Μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και ανένανταχτοι Αριστεροί δηλώνουν στήριξη στην "ΑΝΤΑΡΣΙΑ στην ΚΟΚΚΙΝΙΑ"

Κείμενο στήριξης του ψηφοδελτίου «'ΑΝΤΑΡΣΙΑ στην ΚΟΚΚΙΝΙΑ» έδωσαν στην δημοσιότητα κάτοικοι της Νίκαιας-Ρέντη στην πλειοψηφία τους μέλη του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και ανένταχτες-οι αριστερές-οι.
Στο κείμενο, που έχει 69 υπογραφές αναφέρονται τα εξής:
«Εμείς οι παρακάτω αριστεροί και δημοκρατικοί πολίτες κάτοικοι της Νίκαιας και του Ρέντη προερχόμενοι από το χώρο της ανανεωτικής και ριζοσπαστικής αριστεράς , πιστεύουμε στην ανάγκη να υπάρξει ένα μαζικό αγωνιστικό μέτωπο και στο επίπεδο της τοπικής αυτοδιοίκησης εμπνευσμένο απο τους αγώνες του χτες σε σύνδεση με τους αγώνες και τα προβλήματα του σήμερα.
Μαζί με το αντιφασιστικό - αντιρατσιστικό κίνημα, το κίνημα ενάντια στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές που εφαρμόζονται και στο χώρο της ΤΑ, στο πλάι των εργαζομένων που παλεύουν κόντρα στον εργασιακό μεσαίωνα, μαζί με τις συλλογικότητες που υπερασπίζονται το περιβάλλον.
Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με την “Ανταρσία στην Κοκκινιά της προσφυγιάς και της αντίστασης” με υποψήφια δήμαρχο την Κατερίνα Θωίδου. Παλεύουμε για την αντιμετώπιση των τεραστίων προβλημάτων του δήμου, την υπεράσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του, για ένα Δήμο της συμπερίληψης και της αλληλεγγύης».
Να σημειωθεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει δώσει επίσημα στήριξη σε κανένα συνδυασμό στον Δήμο Νίκαιας- Αγίου Ιωάννη Ρέντη και σύμφωνα με πληροφορίες μέλη του συμμετέχουν στους περισσότερους από αυτούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι πιο δημοφιλείς αναρτήσεις