Σάββατο 3 Ιουνίου 2023

Άρχισαν οι εγγραφές στο καλοκαιρινό πρόγραμμα απασχόλησης παιδιών του Πειραιά- Το κόστος συμμετοχής, τα δικαιολογητικά

Φωτό αρχείου
Το πρόγραμμα δημιουργικής καλοκαιρινής απασχόλησης «Summer Camp»  για παιδιά από 6 έως 14 ετών θα πραγματοποιηθεί και φέτος στον Πειραιά.
Το Summer Camp, που διοργανώνει η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά (ΚΟΔΕΠ) θα υλοποιηθεί, σε 3 περιόδους, από 19 Ιουνίου έως 28 Ιουλίου 2023, στο κτήριο των Ραλλείων Πρότυπων Πειραματικών Δημοτικών Σχολείων.
Σε κάθε περίοδο θα παίρνουν μέρος 120 παιδιά. Έτσι, στις 3 περιόδους θα φιλοξενηθούν συνολικά 360 παιδιά, τα οποία θα επιλεγούν με σειρά προτεραιότητας.
Το κόστος συμμετοχής ανά παιδί, ανά περίοδο συμμετ5οχής είναι 60 ευρώ για το πρώτο παιδί, 50 ευρώ για το δεύτερο παιδί, 30 ευρώ για το τρίτο παιδία της ίδιας οικογένειεας.
Το πρόγραμμα φιλοδοξεί να

προσφέρει στα παιδιά της πόλης ένα χαρούμενο και δημιουργικό καλοκαίρι, με ψυχαγωγικές δραστηριότητες, ομαδικά παιχνίδια, εκδρομές στη φύση, επισκέψεις σε χώρους πολιτισμού,  περιβαλλοντικές δράσεις, κατασκευές, αθλητικά δρώμενα κ.ά.
Όπως είπε σε δήλωσή του ο πρόεδρος της ΚΟΔΕΠ Γιάννης Βοϊδονικόλας φέτος υπάρχει «ανανεωμένο και πιο εμπλουτισμένο πρόγραμμα δραστηριοτήτων», με «απόλυτη προτεραιότητα την ασφάλεια των παιδιών που θα συμμετέχουν»
Το Summer Camp 2023 θα διεξαχθεί στις εξής 3 περιόδους:
 Α΄  Περίοδος: 19-6 έως 30-6
Β΄  Περίοδος: 3-7 έως 14-7
Γ΄  Περίοδος: 17-7 έως 28-7
 Ώρες: 7:30 -15:30.
 Εγγραφές έως τις 9 Ιουνίου, στα γραφεία της ΚΟΔΕΠ (Ελ. Βενιζέλου & Ζωσιμαδών 11, 9:00-13:00).
Δικαιολογητικά:
1.    Πρόσφατη ιατρική βεβαίωση του παιδιού.
2.    Πιστοποιητικό γέννησης
3.    Φωτοτυπία ταυτότητας γονέα/ κηδεμόνα.
Προσοχή: Για να θεωρείται έγκυρη η εγγραφή στο πρόγραμμα και να διασφαλιστεί η θέση συμμετοχής μαζί με την αίτηση θα πρέπει να γίνεται ταυτόχρονα και η καταβολή του αντίστοιχου ποσού συμμετοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι πιο δημοφιλείς αναρτήσεις