Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023

Φωτογραφίες- σοκ με αντικείμενα που ανασύρθηκαν από τον βυθό στη πλατεία Αλεξάνδρας στον Πειραιά

Εθελοντικό καθαρισμό του βυθού στην πλατεία Αλεξάνδρας, πραγματοποίησε ο Σύνδεσμος Ελλήνων Βατραχανθρώπων, στο πλαίσιο των Ημερών Θάλασσας 2023.
Οι δύτες βούτηξαν στο σημείο που έχει καταπλεύσει η τριήρης «Ολυμπιάς» του Πολεμικού Ναυτικού, όπου και καθάρισαν τον βυθό, σε μια ακόμη περιβαλλοντική δράση του Συνδέσμου σε συνεργασία με τον Δήμο Πειραιά.
 Ο δήμαρχος Πειραιά  Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε ότι «με τον Σύνδεσμο Ελλήνων Βατραχανθρώπων έχουμε μια διαρκή, εξαιρετική συνεργασία διοργανώνοντας μια σειρά δράσεων στην πόλη μας, με επίκεντρο την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος»
«Σε συνέχεια του υποβρύχιου καθαρισμού που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στη θάλασσα του Μικρολίμανου, αλλά και στις κοινές μας ενέργειες στον Όρμο της Αφροδίτης,  μέλη του Συνδέσμου προχώρησαν σε εθελοντικό καθαρισμό του βυθού στην πλατεία Αλεξάνδρας», πρόσθεσε ο ίδιος.

Οι φωτογραφίες που παραχώρησε ο Δήμος Πειραιά με τα αντικείμενα που ανασύρθηκαν από τον βυθό στο πλαίσιο του καθαρισμού του από τους βατραχανθρώπους είναι πραγματικά σοκαριστικές:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι πιο δημοφιλείς αναρτήσεις