Κυριακή 5 Ιουνίου 2022

Πως αλλάζει η παραλία της Φρεαττύδας στον Πειραιά

Σε ριζική αναδιαμόρφωση της παραλίας της Φρεαττύδας προχώρησε, εν όψει της καλοκαιρινής περιόδου, ο Δήμος Πειραιά.
Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών η παραλία, σύμφωνα με τον Δήμο, θα είναι πιο λειτουργική, αισθητικά αναβαθμισμένη και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για να υποδεχθεί τους λουόμενους.
Για τις ανάγκες των εργασιών χρησιμοποιήθηκε ένα σύγχρονο, εξειδικευμένο μηχάνημα, το οποίο σπάει τους μεγάλους λίθους μετατρέποντάς τους σε άμμο, την οποία επιστρώνει κατά μήκος της παραλίας, έτσι ώστε η πλαζ να είναι εύκολα προσβάσιμη και πιο όμορφη για τους κατοίκους και τους επισκέπτες.
Ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης σε δήλωσή του ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι «τα συνεργεία με τη βοήθεια ενός σύγχρονου μηχανήματος μετατρέπουν τους μεγάλους λίθους σε άμμο, την οποία και επιστρώνουν κατά μήκος της πλαζ. Στόχος μας είναι να γίνει η παραλία της Φρεαττύδας ακόμη πιο προσβάσιμη και όμορφη, για να τη χαίρονται οι δημότες και οι επισκέπτες της πόλης μας την καλοκαιρινή περίοδο. Ο Πειραιάς διαθέτει δύο όμορφες παραλίες και θα συνεχίσουμε ανάλογες  εργασίες, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μας, έτσι ώστε να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι πιο δημοφιλείς αναρτήσεις