Πέμπτη 14 Απριλίου 2022

Αντιπολεμικές εκδηλώσεις από το ΚΚΕ σε περιοχές του Πειραιά. Δείτε το πρόγραμμα

Σειρά εκδηλώσεων με σύνθημα «Συναγερμός - Όχι στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο - Να σταματήσει κάθε εμπλοκή της Ελλάδας - Να κλείσουν οι βάσεις των ΗΠΑ - ΝΑΤΟ» πραγματοποιούν, τις επόμενες μέρες, οι Κομματικές Οργανώσεις του Πειραιά του ΚΚΕ.
Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
Η ΚΟΒ Αγίας Τριάδας του ΚΚΕ, καλεί την Πέμπτη 14 Απριλίου, στις 7μμ,   στην πλατεία Αγίας Τριάδας. Θα μιλήσει ο Μανώλης Ραπανάκης, μέλος της ΚΕ και Γραμματέας της ΤΕ Πειραιά του ΚΚΕ.
Η ΚΟΒ Νεάπολης του ΚΚΕ, καλεί την Παρασκευή 15 Απριλίου, στις 7μμ, στην πλατεία Μήτσου Παπαρήγα (πρώην Αναλήψεως). Θα μιλήσουν:                ο Γιώργος Παπαδόπουλος, Γραμματέας της ΚΟΒ Νεάπολης και ο Στέλιος Μπενετατος, περιφερειακός σύμβουλος Αττικής, εκλεγμένος με τη Λαϊκή Συσπείρωση.
Η ΚΟΒ Β΄ Διαμερίσματος Πειραιά του ΚΚΕ, καλεί το Σάββατο 16 Απριλίου, στις 7μμ, στην πλατεία Κανάρη στο Πασαλιμάνι. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Ξεκαλάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
Η ΚΟΒ Ε΄ Διαμερίσματος Πειραιά του ΚΚΕ, καλεί το Σάββατο 16 Απριλίου, στις 7μμ, στην πλατεία Θεμιστοκλή (Ταμπούρια). Θα μιλήσει ο Μανώλης Ραπανάκης, μέλος της ΚΕ και Γραμματέας της ΤΕ Πειραιά του ΚΚΕ.
Η ΚΟΒ Γ΄- Δ΄ Διαμερίσματος Πειραιά του ΚΚΕ, καλεί την Κυριακή 17 Απριλίου, στις 6.30μμ, στην πλατεία Αγίας Σωτήρας. Θα μιλήσει ο Γιάννης Πατσής, μέλος της ΤΕ Πειραιά του ΚΚΕ.
Η ΚΟΒ Αμφιάλης και η  ΚΟΒ Ταμπουρίων του ΚΚΕ, καλούν  τη Μ. Δευτέρα  18 Απριλίου, στις 7μμ, στην πλατεία Ζαρντεν (τριγωνάκι). Θα μιλήσει ο Μανώλης Ραπανάκης, μέλος της ΚΕ και Γραμματέας της ΤΕ Πειραιά του ΚΚΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι πιο δημοφιλείς αναρτήσεις