Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021

Απίστευτο! Νέα καθυστέρηση στην έναρξη δρομολογίων του τραμ στον Πειραιά. Για την άλλη εβδομάδα.....

Νέα καθυστέρηση στην άφιξη του τραμ στον Πειραιά!
Παρότι είχε γνωστοποιηθεί  ότι τα δρομολόγια θα ξεκινήσουν από τη Τετάρτη 8/12 (για να διαβάσετε την σχετική ανάρτηση πατήστε εδώ)  η ΣΤΑ.ΣΥ με νεότερη ανακοίνωσή της μεταφέρει σε…. απροσδιόριστη ημερομηνία την έναρξή τους. Είναι, δε, αξιοσημείωτο ότι δεν αναφέρεται ο λόγος αυτή της νέας αναβολής.
Ωστόσο, από την Δευτέρα 6/12 έγιναν οι προβλεπόμενες τροποποιήσεις στις γραμμές του τραμ, ώστε να διευθετηθούν τα δρομολόγια ενόψει και της κανονικής έναρξης λειτουργίας της γραμμής στον Πειραιά.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΣΤΑ.ΣΥ έχει ως εξής:
«Σας ενημερώνουμε ότι από σήμερα, Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου, τροποποιήθηκαν ονομαστικά οι γραμμές του Τραμ και το δίκτυο αποτελούν πλέον 2 νέες: η Γραμμή 6 (ΠΙΚΡ – ΣΥΝ) «Πικροδάφνη - Σύνταγμα» και η Γραμμή 7 (ΒΟΥΛΑ – ΠΕΙΡ) «Ασκληπιείο Βούλας – Ακτή Ποσειδώνος (Πειραιά)». Σταθμός ανταπόκρισης των 2 γραμμών είναι  η στάση «Πικροδάφνη».
Προσωρινός τερματικός σταθμός της Γραμμής 7, μέχρι την παράδοση της επέκτασης προς Πειραιά, είναι η στάση «Γήπεδο Καραϊσκάκη», όπου γίνεται ανταπόκριση και με τη Γραμμή 1 του Μετρό (σταθμός «Φάληρο»).
Η εμπορική λειτουργία της επέκτασης του Τραμ προς Πειραιά προγραμματίζεται για την προσεχή εβδομάδα και θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση
».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι πιο δημοφιλείς αναρτήσεις