Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020

Από τις 7/9 ανοίγει ξανά το δημοτικό κολυμβητήριο "Ανδρέας Γαρύφαλλος" στα Βοτσαλάκια- Πως μπορείτε να πηγαίνετε

Η φωτό είναι από τη σελίδα του κολυμβητήριου στο fb
Ανοίγει, επίσημα, για τη νέα αθλητική περίοδο, στις 7 Σεπτεμβρίου, το Δημοτικό Κολυμβητήριο  «Ανδρέας Γαρύφαλλος» στην παραλία Βοτσαλάκια στην Καστέλλα,
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Πειραιά έχουν ληφθεί όλα τα ισχύοντα μέτρα των αρμόδιων αρχών κατά της εξάπλωσης του COVID-19.
Ο Δήμος σημειώνει ότι για  τη χρήση του κολυμβητηρίου θα πρέπει να
προηγείται ραντεβού, ενώ η διάρκεια παραμονής στον χώρο της πισίνας δεν μπορεί να ξεπερνά την μία ώρα.
Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού μπορείτε να απευθύνεστε στην γραμματεία του κολυμβητηρίου στο τηλέφωνο  210-41.37.708.
Ο πρόεδρος  του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά Ιωσήφ Βουράκης σε δήλωσή του υπογράμμισε ότι οι διαδικασίες προετοιμασίας του κολυμβητηρίου ξεκίνησαν εγκαίρως «προκειμένου να αποτελεί έναν ασφαλή και πλήρως λειτουργικό χώρο για τους πολίτες μας, αλλά και τους αθλητικούς συλλόγους». Και πρόσθεσε:
«Έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα κατά της διασποράς του COVID-19 και θα τηρούμε αυστηρά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα σε όλους τους χώρους του κολυμβητηρίου. Προτεραιότητά μας η ασφάλεια όλων στους χώρους άθλησης, αλλά και η ελεύθερη πρόσβαση στους πολίτες και τους αθλητές μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι πιο δημοφιλείς αναρτήσεις