Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019

Στο Δήμο Πειραιά δεν γνωρίζουν το πρωτόκολλο ή απλά "καπελώνουν" και Υπουργούς;

Γράφαμε προ ημερών για το «καπέλωμα» της Περιφέρειας Αττικής από τον Δήμο Πειραιά στην παρουσίαση σε δημοσιογράφους του Κέντρου Επιχειρηματικής Καινοτομίας για τη Γαλάζια Ανάπτυξη (για να διαβάσετε την σχετική ανάρτηση πατήστε εδώ).
Όμως, στο πρόγραμμα ημερίδας, που πραγματοποιείται σήμερα (Τετάρτη 9/10) στο ΕΒΕΠ για το Κέντρο ο Δήμος Πειραιά ξεπέρασε τον…. εαυτό του:
Στην επάνω δεξιά γωνία του προγράμματος
παραμένει το λογότυπο του Δήμου μπροστά απ’ αυτό της Περιφέρειας Αττικής, που έχει χρηματοδοτήσει με 1,8 εκατομ. € το έργο, σε αντίθεση με τα προβλεπόμενα από το θεσμικό πρωτόκολλο.
Παρακάτω, όμως, στους χαιρετισμούς έχουμε το… ανεπανάληπτο. Οι Υπουργοί να έπονται του Περιφερειάρχη και του Δημάρχου. Έτσι, διαβάζουμε πρώτο το όνομα του Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη (σ.σ. άλλη υποβάθμιση δεν θα την άντεχε), μετά το όνομα του Δημάρχου Γιάννη Μώραλη και έπονται τα ονόματα του Υπουργού Ναυτιλίας Γιάννη Πλακιωτάκη και του Υφυπουργού Έρευνας και Τεχνολογίας Χρίστου Δήμα.

@ (Σχόλιο) Πλατεία Κοραή (ενταύθα): Παιδιά, κάντε λίγο… κράτει και σεβαστείτε το θεσμικό πρωτόκολλο. Με τέτοιους τρόπους και το δήμαρχο εκθέτετε και δεν κερδίζει κανένας τίποτα….



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι πιο δημοφιλείς αναρτήσεις