Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019

Τα συμπεράσματα από το πρώτο κύκλο επαφών της νέας αντιπεριφερειάρχη με τους δημάρχους

Με τη συνάντηση με τον δήμαρχο Περάματος Γιάννη Λαγουδάκη ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος επαφών της νέας αντιπεριφερειάρχη Πειραιά Σταυρούλας Αντωνάκου με τους δημάρχους των Δήμων της Π.Ε. Πειραιά.
Είχαν προηγηθεί οι συναντήσεις της κ. Αντωνάκου με τους δημάρχους Πειραιά Γιάννη Μώραλη, Νίκαιας- Αγ. Ιωάννη Ρέντη Γιώργο Ιωακειμίδη, Κορυδαλλού Ν. Χουρσαλά και Κερατσινίου- Δραπετσώνας Χρ. Βρεττάκο.
Από το σύνολο των συναντήσεων και τις ανακοινώσεις που ακολούθησαν βασικά συμπεράσματα είναι ότι η νέα αντιπεριφερειάρχης Πειραιά:

1.    Επιθυμεί να έχει στενή συνεργασία με τους Δήμους της περιοχής για την αντιμετώπιση των προβλημάτων των πολιτών, με έμφαση στην ασφάλεια. Και
2.    Θα βρίσκεται σε επικοινωνία με όλους για την ολοκλήρωση των έργων, που έχουν δρομολογηθεί με χρηματοδότηση της Περιφέρειας και πολλών με εκτέλεση από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας.
Η συνάντηση με το δήμαρχο Περάματος διήρκησε πολύ ώρα και στη διάρκειά της συζητήθηκαν θέματα που αφορούν έργα που εξελίσσονται αλλά και θα εξελιχθούν στον δήμο και θέματα που αφορούν την ασφάλεια των πολιτών στην περιοχή.
Σε δήλωση της η αντιπεριφερειάρχης Πειραιά τόνισε:
«Με τον κ. Λαγουδακη πραγματοποιήσαμε μια πολύωρη συνάντηση όπου συζητήσαμε όλα τα καίρια θέματα του Δήμου.
Ως Περιφέρεια Αττικής ο στόχος μας είναι κατ΄αρχήν να διασφαλίσουμε την ασφάλεια των πολιτών, σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς και στο Πέραμα αυτό είναι απόλυτα αναγκαίο.
Θα έχουμε συνεχή επικοινωνία για την γρήγορη εξέλιξη των έργων που χρηματοδοτούνται εκεί αλλά και για τις μελλοντικές κοινές δράσεις μας, για να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής των δημοτών
».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι πιο δημοφιλείς αναρτήσεις