Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019

Ο Γ. Πατούλης ανακάλυψε (απίθανες) αρμοδιότητες για να σταματήσει τις... γκρίνιες! Ουσιαστικά καθήκοντα στους πειραιώτες

Κάθε Περιφερειακός Σύμβουλος και…. αρμοδιότητα! Ο νέος Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης σε μια εμφανή προσπάθεια να περιορίσει τις… γκρίνιες των δυσαρεστημένων περιφερειακών συμβούλων, που είδαν ότι δεν τοποθετήθηκαν ως Αντιπεριφερειάρχες ανακάλυψε αρμοδιότητες και τις μοίρασε σε όλους…..
Έτσι, στη σχετική λίστα διαβάζουμε ότι υπάρχει, πλέον, Εντεταλμένος Σύμβουλος Ελλήνων Βορειοηπειρωτών,
εντεταλμένη για θέματα Αναδοχής (!) αλλά και ειδική σύμβουλος με αρμοδιότητα τον… Δήμο Περιστερίου!
Από εκεί και πέρα, υπάρχουν τρεις διαφορετικοί σύμβουλοι με αρμοδιότητα τη Προληπτική Ιατρική, τη Δημόσια Υγεία και τον Ιατρικό Τουρισμό!
Για να μην πούμε ότι υπάρχει και ειδικός σύμβουλος για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020, που θα γίνουν στο Τόκυο και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε ποιο ρόλο θα διεκδικήσει σε αυτούς η Περιφέρεια Αττικής για να έχει και εντεταλμένο περιφερειακό σύμβουλο με αρμοδιότητά γύρω απ’ αυτούς.
Μέσα σε αυτή τη «καταιγίδα» αρμοδιοτήτων οι περιφερειακοί σύμβουλοι του Πειραιά ξεχώρισαν αναλαμβάνοντας ουσιαστικά καθήκοντα. Και συγκεκριμένα:
•    Η κ. Αντωνάκου ανέλαβε Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά, ο Σταύρος Βοϊδονικόλας, εντεταλμένος Σύμβουλος  Ναυτιλίας και Λιμένων, ο Σταύρος Μελάς εντεταλμένος Λαϊκών Αγορών, η Ευγενία Μπαρμπαγιάννη εντεταλμένη Σύμβουλος Διασύνδεσης Περιφέρειας με  Εθελοντικές Οργανώσεις  και Συνεργαζόμενους  φορείς και ο Νίκος Παπαγεωργίου, εντεταλμένος Σύμβουλος  Επενδύσεων και Δικτύων Επιχειρήσεων-Επιμελητήρια 

@ Άξιοι όλοι οι πειραιώτες. Καλή δουλειά….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι πιο δημοφιλείς αναρτήσεις