Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019

Αρωμα... γυναίκας στις Περιφερειακές Ενότητες Πειραιά & Νήσων- Ποιές είναι οι νέες Αντιπεριφερειάρχες


Δεν έκρυβε καμία έκπληξη η ανακοίνωση των ονομάτων των δύο νέων Αντιπεριφερειαρχών Πειραιά και Νήσων, αντίστοιχα, που ανέλαβαν από σήμερα 2/9 τα καθήκοντά τους.
Συγκεκριμένα, όπως είχε γράψει, από πολύ νωρίς (10 Ιουλίου) το Pireas2day.blogspot. gr (για να διαβάσετε τη σχετική ανάρτηση πατήστε εδώ) νέα Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά είναι η
κ. Σταυρούλα Αντωνάκου και Αντιπεριφερειάρχης Νήσων η κ. Βάσω Μπόγρη- Θεοδωρακοπούλου.
Η επιλογή της κ. Θεοδωρακοπούλου ήταν μονόδρομος για το νέο Περιφερειάρχη καθώς είναι δεσμευτικό- από το νόμο- ο Αντιπεριφερειάρχης να έχει εκλεγεί περιφερειακός σύμβουλος από το ψηφοδέλτιο της Περιφερειακής Ενότητάς, στην οποία θα ηγηθεί.
Έτσι, καθώς η κ. Θεοδωρακοπούλου ήταν η μοναδική εκλεγμένη με το ψηφοδέλτιο του κ. Πατούλη στη ΠΕ Νήσων δεν υπήρχε περίπτωση να μην αναλάβει καθήκοντα Αντιπεριφερειάρχη στη θέση του μέχρι σήμερα Τάκη Χατζηπέρου.
Η Σταυρούλα Αντωνάκου

Η Βάσω Θεοδωρακοπούλου
 Αντίθετα, για την ΠΕ Πειραιά η επιλογή θα μπορούσε να γίνει και από τους 5 εκλεγμένους περιφερειακούς συμβούλους με το συνδυασμό του κ. Πατούλη. Ωστόσο, προκρίθηκε η πρώτη σε σταυρούς, κ. Αντωνάκου (14.809 σταυροί), η οποία διατηρεί προνομιακή σχέση με τη δημοτική αρχή του Πειραιά καθώς μέχρι τώρα υπήρξε στέλεχός της.
Η Σταυρούλα Αντωνάκου αναλαμβάνει τα καθήκοντα που μέχρι τώρα είχε ο Γιώργος Γαβρίλης και κατά γενική ομολογία άσκησε, με απόλυτη επιτυχία, λειτουργώντας συναινετικά και σε απόλυτη συνεργασία με όλους τους δημάρχους των Δήμων της ΠΕ Πειραιά.

@ (Σχόλιο) Καλή επιτυχία στο έργο και των δύο νέων Αντιπεριφερειαρχών….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι πιο δημοφιλείς αναρτήσεις