Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2019

Παραιτήθηκε ο Πέτρος Κόκκαλης από το συνδυασμό του Γ. Μώραλη

Την παραίτησή του από τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» έκανε γνωστή το απόγευμα της Τετάρτης, ο γνωστός επιχειρηματίας και δημοτικός σύμβουλος Πέτρος Κόκκαλης με ανάρτησή του στο facebook, όπως έγραψε η "Εφημερίδα των Συντακτών" στην ηλεκτρονική σελίδα της.
Η παραίτηση του κ. Κόκκαλη ήρθε λίγες ώρες μετά από την ανακοίνωση του συνδυασμού του Γιάννη Μώραλη, που τον καλούσε να παραιτηθεί από το αξίωμα του δημοτικού συμβούλου, σε περίπτωση που επρόκειτο να είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ (για να διαβάσετε την σχετική ανάρτηση πατήστε εδώ)
Ο κ. Κόκκαλης, χωρίς να επιβεβαιώνει τα δημοσιεύματα, που τον θέλουν να θέτει υποψηφιότητα ως ευρωβουλευτής, απάντησε με νόημα ότι δεν δέχεται σε κανέναν να του επιβάλει τους όρους, με τους οποίους θα ασχοληθεί με τα κοινά.
Ολόκληρη η ανάρτηση του κ. Κόκκαλη έχει ως εξής:
«Το γεγονός ότι ο "Πειραιάς Νικητής", παρά το έργο της Δημοτικής Αρχής, πέντε χρόνια μετά την ίδρυσή του δε διαθέτει κανένα συλλογικό όργανο το οποίο να αποφασίζει αν θα ζητήσει την παραίτηση μελών του, εξηγεί στο ακέραιο την ειλημμένη απόφασή μου να μην είμαι υποψήφιος μαζί του στις επόμενες δημοτικές εκλογές.
»Προς κάθε ενδιαφερόμενο, παραιτούμαι άμεσα από το συνδυασμό "Πειραιά Νικητή" αφού μου το ζητά, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να μου επιβάλει τους όρους με τους οποίους θα διεκδικήσω την όποια συμμετοχή μου στα κοινά.
»Ως Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας και Κλιματικής Αλλαγής, ασκώ τις αρμοδιότητες που μου έχει αναθέσει ο Δήμαρχος Πειραιά από το 2014 και είναι δική του απόφαση να μου τις αφαιρέσει, εφόσον κρίνει ότι δεν τις ασκώ επαρκώς ή για οποιοδήποτε λόγο επιθυμεί ή ακόμη και προς απάντηση δημοσιευμάτων οικείων μέσων.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι πιο δημοφιλείς αναρτήσεις