Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019

Μεγάλο ενδιαφέρον για τη συνέντευξη τύπου που θα δώσει ο Πέτρος Κόκκαλης

Η επόμενη κίνηση στη… σκακιέρα γίνεται από τον Πέτρο Κόκκαλη.
Ο δεύτερος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» του κ. Γιάννη Μώραλη και επί 4,5 χρόνια εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας & Κλιματικής Αλλαγής παραχωρεί, την Πέμπτη 21/3, συνέντευξη τύπου.
Η συνέντευξη θα δοθεί στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά και σύμφωνα με την πρόσκληση θα αφορά «τον απολογισμό των πεπραγμένων του κατά τη διάρκεια της θητείας του από το 2014 έως το 2019».
Ωστόσο, είναι προφανές ότι η συνέντευξη θα έχει ευρύτερο ενδιαφέρον αφού ο κ. Κόκκαλης αναμένεται να ερωτηθεί για τις προθέσεις του σε σχέση με τις ευρωεκλογές αλλά κυρίως για την στάση, που τήρησε απέναντί του ο συνδυασμός, στον οποίο ανήκε.
Όπως είναι γνωστό, ο συνδυασμός «Πειραιάς Νικητής» με ανακοίνωσή του κάλεσε τον κ. Κόκκαλη να παραιτηθεί από την θέση του μόνο και μόνο επειδή υπήρξαν κάποια δημοσιεύματα, που τον έφεραν ως υποψήφιο ευρωβουλευτή με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Με αφορμή και ορισμένα δημοσιεύματα της εφημερίδας «Παραπολιτικά» πολλοί έκαναν συσχετισμό της υπόθεσης του κ. Πέτρου Κόκκαλη με την επιχειρηματική κόντρα του Βαγγέλη Μαρινάκη με την οικογένεια Κόκκαλη.
Ωστόσο, αυτό που πλέον έχει φανεί, ξεκάθαρα, είναι ότι η ανακοίνωση του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής», με την οποία ζήτησε την παραίτηση του κ. Κόκκαλη δημιούργησε περισσότερα προβλήματα απ’ όσα επεδίωκε να λύσει (;). Και αυτό διότι η αναφορά ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ και οι επιλογές του αποτελούν τον κύριο αντίπαλο του συνδυασμού» κατέρριψε το επιχείρημα, που προβαλλόταν περί υπερκομματικού συνδυασμού και δημιούργησε ένα χάσμα με ένα σημαντικό στέλεχός του, χωρίς ουσιαστικό λόγο.

@ (Σχόλιο) Ειλικρινά, δεν μπορώ να καταλάβω την αγωνία ορισμένων να φανούν ως… υπερκομματικοί συνδυασμοί. Εκτός του κ. Μώραλη κάτι τέτοιο, όπως διάβαζα, διακηρύσσει στην Αθήνα ο κ. Κώστας Μπακογιάννης. Εδώ «κολλάει» η παροιμία «ο κόσμος τόχει τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι….»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι πιο δημοφιλείς αναρτήσεις