Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019

Θριάμβευσε ο ΙΟΠ στους αγώνες πρόκρισης για την Εθνική ομάδα

Σπουδαίες ήταν οι εμφανίσεις των αθλητών και των αθλητριών του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πειραιώς, στους αγώνες πρόκρισης για την Εθνική ομάδα σε τέσσερις Ολυμπιακές κατηγορίες, που διοργάνωσε η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία και ολοκληρώθηκαν την Κυριακή στο φαληρικό όρμο.
Ο ΙΟΠ είχε σκάφη στην πρώτη τριάδα, στις τρεις από τις τέσσερις κατηγορίες, αποδεικνύοντας ότι είναι ο όμιλος που τα τελευταία χρόνια συνεχώς τροφοδοτεί με αθλητές και αθλήτριες, τις Εθνικές ομάδες.
Στα σκάφη 470, η κυριαρχία ήταν ολοκληρωτική καθώς και τα τρία πρώτα πληρώματα προέρχονται από τον ΙΟΠ, κατά σειρά οι Ολυμπιονίκες Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής (ΝΟΚΒ),  Βασίλης Παπουτσόγλου και Γιάννης Ορφανός, Βασίλης Γουργιώτης και Παναγιώτης Καρδακάρης. Στις γυναίκες στα 470, η Αριάδνη Σπανάκη και η Μυρτώ Παπαδοπούλου πήραν την δεύτερη θέση.
Στα Laser Radial η Βασιλεία Καραχάλιου πήρε την πρώτη θέση, έχοντας νικήσει στις οκτώ από τις εννέα ιστιοδρομίες. Τέλος στα Laser Standar, ο Θεόδωρος Τσαραμύρσης τερμάτισε δεύτερος, δύο θέσεις πιο πάνω από τον άλλο αθλητή του ΙΟΠ, τον Λεωνίδα Αλυγιζάκη που ήταν τέταρτος!
Ο Πρόεδρος του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πειραιώς Γιάννης Παπαδημητρίου, δήλωσε: «Για μία ακόμη φορά πρωταγωνιστούμε στο νερό και αυτό είναι η μεγάλη μας ανταμοιβή για την πολύ σημαντική δουλειά που κάνουμε σαν Διοίκηση στον όμιλο των Ολυμπιονικών. Το πολύ σημαντικό σε αυτή την πρόκριση είναι ότι πρωταγωνίστησαν και νέα παιδιά τα οποία επιβεβαιώνουν την πολύ καλή συνεχόμενη βάση της ομάδας για ένα ακόμη λαμπρό μέλλον»
Οι Ολυμπιονίκες Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής δήλωσαν «Νιώθουμε πάντα περήφανοι να κερδίζουμε την πρώτη θέση την πανελλήνια πρόκριση Εθνικής ομάδας».
Η Βασιλεία Καραχάλιου δήλωσε «Με σκληρή δουλειά και πολλές ώρες στην θάλασσα είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα και είμαι περήφανη για την πρώτη θέση στην Εθνική ομάδα»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι πιο δημοφιλείς αναρτήσεις