Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019

Μεταγραφική "βόμβα" από Γ. Μώραλη: Ο Ηλίας Σαλπέας (από τη Λαϊκή Συσπείρωση) με το συνδυασμό "Πειραιάς Νικητής"!

«Μεταγραφή»- βόμβα από το Γιάννη Μώραλη στη προεκλογική περίοδο, όχι για τον Ολυμπιακό αλλά για το συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής»!
Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού θα μετέχει ο δημοτικός σύμβουλος της υποστηριζόμενης από το ΚΚΕ Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλίας Σαλπέας!
Το pireas2day. blogspot.gr είχε προϊδεάσει για αυτή την εξέλιξη γράφοντας σε πρόσφατη ανάρτησή του ότι «ο Γ. Μώραλης θα ανακοινώσει τις επόμενες ημέρες υποψηφιότητες, που θα συζητηθούν».
Ο Ηλίας Σαλπέας είναι γιός του αείμνηστου Παναγιώτη Σαλπέα, ενός σεμνού και έντιμου αθλητικού παράγοντα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του Πειραιά και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης, που υποστηριζόταν από το ΚΚΕ.
Μετά το θάνατο του πατέρα του ο Ηλίας Σαλπέας συνεργάστηκε με τη παράταξη Λαϊκή Συσπείρωση του ΚΚΕ και εξελέγη επί σειρά ετών δημοτικός σύμβουλος.
Πολλά ακούγονται αλλά επισήμως είναι άγνωστοι οι λόγοι που ο κ. Σαλπέας αποφάσισε να εγκαταλείψει τη Λαϊκή Συσπείρωση. Άλλωστε, σε μια επιστολή του που δόθηκε στη δημοσιότητα αναφέρει μια σειρά από λόγους, που τον οδήγησαν να ενταχθεί στη παράταξη του κ. Μώραλη, χωρίς τη παραμικρή νύξη για τους λόγους που τον οδήγησαν σε αποχώρηση από τη παράταξη του ΚΚΕ.
Μάλιστα, αναφερόμενος στις προηγούμενες εκλογές του 2014, γράφει σα να μη μετείχε σε μια άλλη παράταξη ότι «στο στίβο της προεκλογικής μάχης, παρακολούθησα τις εξαγγελίες και τις δεσμεύσεις του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής», όπως και των υπολοίπων συνδυασμών».
Παραθέτει τα κύρια σημεία του προγράμματος του συνδυασμού του κ. Μώραλη και σημειώνει ότι «από τα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου, είχα την ευκαιρία να παρακολουθήσω στενά τα πεπραγμένα της Δημοτικής Αρχής, τις αποφάσεις και τις πράξεις της»!
Από την πλευρά του ο Γιάννης Μώραλης αποδέχτηκε ευχαρίστως την προσχώρηση του Ηλία Σαλπέα στο συνδυασμό του καθώς αυτό ενισχύει την εικόνα που θέλει να προσδίδει περί υπερκομματικού συνδυασμού και όπως γράφει η σχετική ανακοίνωση «αποτελεί μια πολύ σημαντική εξέλιξη που καταδεικνύει  τον συνθετικό χαρακτήρα του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής», που έχει ως σκοπό να συστρατευθούν άνθρωποι με εμπειρία από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους για ένα κοινό στόχο: το καλό του Πειραιά».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι πιο δημοφιλείς αναρτήσεις