Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019

Αποσύρεται από τα κοινά του Δήμου Πειραιά ο Τάσος Κάρλες. Στηρίζει Νίκο Βλαχάκο

Μετά από 33 χρόνια παρουσίας στο δημοτικό συμβούλιο Πειραιά έκλεισε την… αυλαία ο κ. Τάσος Κάρλες.
Την απόφασή του γνωστοποίησε ο ίδιος με ανάρτησή του στην προσωπική σελίδα του στο facebook ανακοινώνοντας, ταυτόχρονα, τη στήριξή του στο υποψήφιο δήμαρχο Πειραιά με τη Νέα Δημοκρατία Νίκο Βλαχάκο.

Συγκεκριμένα, ο Τάσος Κάρλες έγραψε τα εξής:
«Έπειτα από 33 έτη συνεχούς παρουσίας ως εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Πειραιά, ήρθε η ώρα αυτός ο κύκλος να κλείσει. Η προσφορά μου όμως - έτσι το αισθάνομαι - δε σταματά. Στέκομαι στο πλευρό του νεοδημοκράτη υποψηφίου δημάρχου Πειραιώς Νικόλαος Α. Βλαχάκος και δηλώνω αρωγός της προσπάθειας του ιδίου και των δημοτικών συμβούλων που θα εκλεγούν για ένα καλύτερο αύριο. Θα είμαι δίπλα τους για ό,τι χρειαστεί. Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους φίλους ψηφοφόρους για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου όλα αυτά τα χρόνια».
Ο κ. Κάρλες εξελέγη, για πρώτη φορά, δημοτικός σύμβουλος το 1986, με την παράταξη του Ανδρέα Ανδριανόπουλου και από τότε επανεκλεγόταν συνεχώς σε κάθε εκλογική αναμέτρηση, με τελευταία το 2014, με τη παράταξη του Βασίλη Μιχαλολιάκου.
Σε πολλές περιόδους διετέλεσε αντιδήμαρχος Οικονομικών ενώ διετέλεσε, τη περίοδο 2008- 2010, αναπληρωτής Διοικητής του νοσοκομείου «Μεταξά».
Η παρουσία του στο δημοτικό συμβούλιο χαρακτηρίστηκε, κυρίως στις πρώτες θητείες του, από συγκρούσεις με συμβούλους αντίπαλων παρατάξεων για διάφορα θέματα, οι οποίες, όμως, ποτέ δεν ξέφευγαν από τα όρια της ευπρέπειας και κυρίως δεν είχαν συνέχεια εκτός αιθούσης.
Επίσης, πάντα, ήταν αξιοσημείωτες και εύστοχες οι παρεμβάσεις του, κυρίως λόγω της εμπειρίας του επί των Οικονομικών θεμάτων του Δήμου και γενικότερα επί θεμάτων διοίκησης.
Εν κατακλείδι είναι σίγουρο ότι η απουσία του από τα κοινά θα στερήσει το Δήμο από ένα μαχητικό στέλεχος με πολλές γνώσεις και ισχυρή προσωπικότητα, που δεν δίσταζε να πει και να υπερασπιστεί τη γνώμη του, με τεκμηριωμένη προσέγγιση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι πιο δημοφιλείς αναρτήσεις