Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019

Πόσοι εκπρόσωποι φορέων παραβρέθηκαν στη συζήτηση για το Master Plan του ΟΛΠ; Οι γνωστοί (και άγνωστοι) Σύλλογοι του Πειραιά

Η συζήτηση στην ΕΣΑΛ για το Επιχειρησιακό Σχέδιο (Master plan) του ΟΛΠ ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Ξέρετε πόσοι εκπρόσωποι φορέων και τοπικών συλλόγων παραβρέθηκαν; Ούτε ένας, ούτε δύο αλλά 38…
Και οι περισσότεροι θέλησαν να τοποθετηθούν….
Όπως είχατε διαβάσει στο pireas2day.blogspot.gr η διαβούλευση έγινε στο «ανοιχτό» μέρος της συνεδρίασης και πραγματικά κανένας δεν μπορεί να κατηγορήσει τον πρόεδρο της ΕΣΑΛ, γενικό γραμματέα Λιμένων, Χρήστο Λαμπρίδη ότι λειτούργησε δημοκρατικότατα….
Θα προσπαθήσουμε, λοιπόν, να δώσουμε μια όσο γίνεται πιο ξεκάθαρη εικόνα των παρευρισκόμενων:
•    Από τον ΟΛΠ και το ΤΑΙΠΕΔ (5): Βουρδούμη Ιφιγένεια, νομική Σύμβουλος Ο.Λ.Π. ΑΕ, Ντανίκα Ελένη, ΤΑΙΠΕΔ, Βαχλιώτης Χρήστος, PMD/Ο.Λ.Π. ΑΕ, Γερακαράκης Χρήστος, Προϊστάμενος Τ.Ε. Ο.Λ.Π. ΑΕ.
Σε αυτούς πρέπει να προστεθεί και ο πρόεδρος της Ένωσης Λιμένων και ανώτατο διοικητικό στέλεχος του ΟΛΠ Άγγελος Καρακώστας.
•    Αυτοδιοικητικοί (8): Γιώργος Γαβρίλης, Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, δήμαρχος Πειραιά, Χρήστος Βρεττάκος δήμαρχος Κερατσινίου- Δραπετσώνας και Θεοδότος Μιλτιάδης, αντιδήμαρχος του ίδιου Δήμου, Βασίλης Καρνάκης, εκπρόσωπος Δ. Περάματος και Μαρία Γκίτζια, κοινοτική σύμβουλος Α Κοινότητας Πειραιά.
Εδώ πρέπει να προστεθεί η Σταυρούλα Μελά, δημοτική σύμβουλος Πειραιά με την παράταξη «Το Λιμάνι της Αγωνίας» και ο Νίκος Μπελαβίλας, που παρότι καταγράφεται ως Ε.Μ.Π είναι υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά.
•    Από τοπικούς φορείς θα καταγράψουμε μόνο τους τίτλους διότι οι περισσότεροι εκπροσωπήθηκαν από περισσότερους από έναν εκπρόσωπο:
1.    Σ.Π.Π (αγνοούμε τον πλήρη τίτλο, πρόκειται για μια περιβαλλοντική κίνηση πειραιωτών)
2.    Λιμάνι Φιλικό στη πόλη
3.    Κίνηση Πολιτών για τη Πειραϊκή Ακτή
4.    Ενεργοί Πολίτες της Πειραϊκής
5.    Καταναλωτική Οργάνωση ΔΙΚΑΠ.
6.    Πρωτοβουλία Πολιτών Πειραιά
7.    Ομάδα Πολιτών Πειραιά «Εντός των Τειχών»
8.    Σύλλογος Θυμήτη Δραπετσώνας
9.    Ένωση Γονέων Β’ Κοινότητας Πειραιά.

@ (Σχόλιο) Ειλικρινά, τους περισσότερους απ’ αυτούς τους συλλόγους τους αγνοούσαμε. Τι να πούμε….

•    Επαγγελματικοί φορείς: Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας, Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά, ΕΒΕΠ, Ένωση Μηχανουργών, ΣΕΝΑΒΙ (σ.σ. εργοδότες της «ζώνης»).
Επίσης, παραβρέθηκε ένας τεχνικός σύμβουλος, ένας ανεξάρτητος μηχανικός και μία PMD/MSM (αγνοούμε, τι σημαίνει)

@ Θέλατε και άλλους;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι πιο δημοφιλείς αναρτήσεις