Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019

Γαλάζιος "εμφύλιος" στον Πειραιά- Τι έγραψε στο facebook ο Ν. Βλαχάκος για το συνδυασμό του Β. Μιχαλολιάκου

Ξεκίνησε ο… εμφύλιος στη Νέα Δημοκρατία στον Πειραιά καθώς πλησιάζει η 21η Ιανουαρίου, οπότε ο πρώην δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος θα ανακοινώσει τις αποφάσεις του για την διεκδίκηση του δημαρχιακού αξιώματος.
Τις τελευταίες ώρες, ο επίσημος υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Βλαχάκος με ανάρτησή του στη σελίδα του στο FB εξαπέλυσε ευθείες βολές προς τον κ. Μιχαλολιάκο γράφοντας: «Δεν μας ενώνει ο Πειραιάς κάποιους, μας χωρίζει!!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ»
Να θυμίσουμε ότι το όνομα του συνδυασμού του Βασίλη Μιχαλολιάκου ήταν «Μας ενώνει ο Πειραιάς».
Η ανάρτηση του κ. Βλαχάκου είχε περιορισμένη απήχηση, όπως φαίνεται και στην παρακάτω φωτογραφία, με 79 σχόλια συμπαράστασης και μόλις τρεις κοινοποιήσεις.
Στα σχόλια συμπαράστασης ξεχωρίζει του προέδρου του ΕΒΕΠ Βασίλη Κορκίδη, που κάτω από τις γνωστές συνθήκες απέσυρε την υποψηφιότητά του για το Δήμο Πειραιά, ο οποίος έγραψε:
«Νίκο μου, επειδή τα έζησα για περίπου ένα μήνα, καταλαβαίνω την απογοήτευση σου. Εάν σημαίνει κάτι, σου λέω και εγώ να προχωρήσεις γιατί το αξίζεις!».

 Την ίδια ώρα φαίνεται ότι προβληματισμό δημιουργεί και στο επιτελείο του Γιάννη Μώραλη το ενδεχόμενο της διεκδίκησης του Δήμου Πειραιά από το Βασίλη Μιχαλολιάκο.
Μάλιστα, σε κάποια... νεότευκτα site, που φαίνεται ότι απηχούν τις απόψεις του κ. Μώραλη, γίνονται αναρτήσεις για… πιέσεις που ασκούνται στο βουλευτή Α Πειραιά της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Κατσαφάδο να ταχθεί με δημόσια δήλωσή του υπέρ της υποψηφιότητας του Νίκου Βλαχάκου.
Κατά τα site αυτά οι… πιέσεις φθάνουν μέχρι την αποχώρηση πολιτικών φίλων του κ. Κατσαφάδου από το γραφείο του και η ανάρτηση καταλήγει με την τουλάχιστον άκομψη επισήμανση:
«Μένει να δούμε αν στις 21 Ιανουαρίου ο Βασίλης Μιχαλολιάκος θα ανακοινώσει την αντάρτικη υποψηφιότητα του και αν ο Κώστας Κατσαφάδος θα επιλέξει να κρατήσει το γραφείο του ή...το σπίτι του!».
Απ’ αυτή τη τελευταία παράγραφο γίνεται εμφανές ότι υπάρχουν ακόμα αμφιβολίες (ή για κάποιους ελπίδες;) ότι τελικά ο κ. Μιχαλολιάκος δεν θα είναι υποψήφιος δήμαρχος.

@ Ότι η υποψηφιότητα του κ. Μιχαλολιάκου αν μη τι άλλο ανακατεύει τη... τράπουλα, το είχαμε γράψει και το είχαμε εξηγήσει πρώτοι. Για να διαβάσετε δε τη σχετική ανάρτηση πατήστε εδώ Να λέγονται και αυτά…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι πιο δημοφιλείς αναρτήσεις