Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

Αποσύρεται από τη κούρσα για το Δήμο Πειραιά ο Βασίλης Μιχαλολιάκος;

Ανέκρουσε... πρύμναν ο πρώην δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος! Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν πληροφορίες στην πόλη ότι μετά από αρκετά "μπρος πίσω" ο Βασ. Μιχαλολιάκος κατέληξε να μην διεκδικήσει ξανά το δημαρχιακό αξίωμα.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Μιχαλολιάκος κατέληξε σε αυτή την απόφαση μετά από επικοινωνία του και με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Μιχαλολιάκος ενημέρωσε για την απόφασή τους στενούς συνεργάτες του και στους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης, που είχε ηγηθεί, και τους αποδέσμευσε να πράξουν "κατά συνείδηση".
Μετά απ' αυτές τις εξελίξεις, θεωρείται πολύ πιθανό κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι να συμπαραταχθούν με τον επίσημο υποψήφιο του κόμματος, Νίκο Βλαχάκο και κάποιοι άλλοι να επιλέξουν το δρόμο της... αποστρατείας μαζί με τον Βασίλη Μιχαλολιάκο.
Πάντως, παραμένει, ακόμα, αδιευκρίνιστο εάν ο πρώην δήμαρχος θα προχωρήσει στη πραγματοποίηση της συγκέντρωσης, που είχε αποφασίσει να κάνει στις 6 Φεβρουαρίου, όπου θα ανακοίνωνε τις αποφάσεις του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι πιο δημοφιλείς αναρτήσεις