Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019

Παρουσίες και... απουσίες με ενδιαφέρον από τη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Δήμο Πειραιά

Μεγάλο ενδιαφέρον είχαν οι παρουσίες αλλά και οι απουσίες από την καθιερωμένη τελετή κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου Πειραιά, που έγινε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς στο Δημαρχείο.
Από την επίσημη ανακοίνωση του Δήμου προκύπτει ότι μαζική παρουσία είχαν οι βουλευτές Α’ Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ και οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «Το Λιμάνι της Αγωνίας».
Αντίθετα, αίσθηση προκάλεσε η απουσία ΟΛΩΝ των δημοτικών συμβούλων των παρατάξεων «Μας ενώνει ο Πειραιάς» του κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου και «Λαϊκή Συσπείρωση», που πρόσκειται στο ΚΚΕ.
Συγκεκριμένα, από τους βουλευτές της Α’ Πειραιά παραβρέθηκαν οι πέντε από τους έξι. Απουσίαζε μόνο ο κ. Κώστας Δουζίνας του ΣΥΡΙΖΑ. Αντίθετα, παραβρέθηκαν  από τον ΣΥΡΙΖΑ οι Θοδωρής Δρίτσας, Ελένη Σταματάκη και Γεωργία Γεννιά, από τη ΝΔ ο Κώστας Κατσαφάδος και από τη Χρυσή Αυγή ο Νίκος Κούζηλος.
Η Περιφέρεια Αττικής εκπροσωπήθηκε από τους Αντιπεριφερειάρχες Πειραιά Γιώργο Γαβρίλη και Νήσων Παναγιώτη Χατζηπέρο.
Από υποψήφιους δημάρχους παραβρέθηκε μόνο ο υποστηριζόμενος από τη Νέα Δημοκρατία Νίκος Βλαχάκος  ενώ απουσίασαν ο Νίκος Μπελαβίλας, η Διαμάντω Μανωλάκου από τη Λαϊκή Συσπείρωση, ο Θανάσης Διαβολάκης από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και ο Γρηγόρης Δεμέστιχας από τη Χρυσή Αυγή.
Τέλος, από τους δημοτικούς συμβούλους εκτός απ’ αυτούς του συνδυασμού του κ. Μώραλη παραβρέθηκαν και οι δημοτικοί σύμβουλοι από την παράταξη «Το Λιμάνι της Αγωνίας» Δημήτρης Γκερλές και Σταυρούλα Μελά.

@ Τα συμπεράσματα δικά σας….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι πιο δημοφιλείς αναρτήσεις