Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

Και live πρόγραμμα στη δεξίωση του Υπουργείου Ναυτιλίας για τα Ποσειδώνια;

Ακούγεται έντονα στον Πειραιά ότι η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής δεν περιορίζεται στη διοργάνωση δεξίωσης με αφορμή την πραγματοποίηση της ναυτιλιακής έκθεσης «Ποσειδώνια» αλλά θα τη… πλαισιώσει και με μουσικό πρόγραμμα!
Όπως έγραψε το Pireas2day.blogspot.gr (πατήστε εδώ) η δεξίωση του Υπουργείου, όπως και αυτή της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, καταργήθηκαν το 2010 λόγω της οικονομικής κρίσης και κυρίως για να μην αποτελέσουν πρόκληση προς το δοκιμαζόμενο λαό.
Όμως φέτος, για πρώτη φορά μετά από 8 χρόνια,  η ηγεσία του Υπουργείου Ναυτιλίας υπό τον κ. Π. Κουρουμπλή αποφάσισε να διοργανώσει δεξίωση αλλά και να τη πλαισιώσει με μουσικό πρόγραμμα.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα εμφανιστούν η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Το Υπουργείο Ναυτιλίας δεν θα κάνει καμία δαπάνη.
Επειδή, όμως, εκτός από τους τραγουδιστές, που ας δεχτούμε ότι θα εμφανιστούν δωρεάν, υπάρχουν και οι μουσικοί, που περιμένουν να πάρουν το μεροκάματο, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο κάλυψης του κόστους με κάποια χορηγία….

@ Τι είπες; Θες παραγγελιά το «Όταν παίρνω φόρα, φόρα κατηφόρα, ο Θεός ο ίδιος δεν με σταματά»;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι πιο δημοφιλείς αναρτήσεις