Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2024

Η... Οδύσσεια ενός γηπέδου! Σε τρεις δόσεις η ανακαίνιση του γηπέδου ποδοσφαίρου Περάματος. Τι έγινε, τι θα γίνει

Σε... τρεις δόσεις γίνεται η ανακαίνιση του δημοτικού γηπέδου Περάματος, που την περασμένη άνοιξη ονομάστηκε ονομάστηκε «Παντελής Αντωνίου», στη μνήμη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Περάματος ο οποίος, Μεγάλη Παρασκευή 26-04-2019, υπέστη ανακοπή καρδιάς και πέθανε κατά τη διάρκεια θεσμικού φιλανθρωπικού αγώνα των παλαίμαχων Άνω-Κάτω Πέραμα.
Η ανακαίνιση του γηπέδου ξεκίνησε την περίοδο 2015- 2019, οπότε με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Αττικής έγινε ανακατασκευή του χλοοτάπητα, προϋπολογισμού 675.000 €, που ολοκληρώθηκε το 2018.
Χρειάστηκε να περάσουν έξι χρόνια για να γίνει το δεύτερο σημαντικό έργο της ανακαίνισης των αποδυτηρίων, που ολοκληρώθηκε προ ημερών και όπως έγινε γνωστό μετά από συνάντηση του δημάρχου της πόλης Γιάννη Λαγουδάκου με την αντιπεριφερειάρχη Πειραιά Σταυρούλα Αντωνάκου το επόμενο διάστημα θα ολοκληρωθεί η μελέτη και η τοποθέτηση νέου φωτισμού στο γήπεδο, το τρίτο αναγκαίο έργο για τον πλήρη εκσυγχρονισμό του γηπέδου, όπου αθλούνται όλες οι ομάδες της πόλης.
Το "λίφτινγκ" των αποδυτηρίων του γηπέδου, που έχει χωρητικότητα 350 θεατών ήταν προϋπολογισμού 74.400€ και καλύφθηκε εξ ολοκλήρου από τον Δήμο.
Η απόφαση για την ανακαίνιση των αποδυτηρίων λήφθηκε ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο. Έτσι, με το τέλος της περυσινής αγωνιστικής περιόδου η δημοτική αρχή αφού καταγράφτηκαν τα προβλήματα αποφάσισε και προχώρησε στη πλήρη ανακαίνιση των αποδυτηρίων ποδοσφαιριστών και διαιτητών, εσωτερικά και εξωτερικά. Το έργο ήταν προϋπολογισμού 74.400 €, που καλύφθηκε από τον Δήμο.«Το γήπεδο Περάματος δεν είναι μόνο για τους Περαματιώτες. Έρχονται και καλεσμένοι. Για τα αποδυτήρια ντρεπόμασταν να τα παρουσιάσουμε και να τα διαθέσουμε στους φιλοξενούμενους για να κάνουν μπάνιο», υπογράμμισε σε δήλωσή του ο κ.  Λαγουδάκος. Και πρόσθεσε:
«Με πρωτοβουλία της σημερινής δημοτικής αρχής και του Τμήματος Αθλητισμού φτιάξαμε χώρους φύλαξης και ανακαινίστηκαν  τα αποδυτήρια με καινούριες ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, με  μόνωση οροφής, καινούριο φωτισμό, καινούριους συλλεκτήρες,  καινούριες τουαλέτες καινούριους νιπτήρες, καινούριες ντουζιέρες. Το ίδιο συνέβη και στα γραφεία των διαιτητών»
«Οφείλουμε  να παρέχουμε τη στοιχειώδη φιλοξενία και παρουσία όταν διεκδικούμε αναγνώριση στον αθλητισμό Καταγράφουμε τα προβλήματα των φορέων, των συλλόγων, των αθλητικών σωματείων. Γι αυτό και λέμε ¨Πέραμα όλοι μαζί¨», κατέληξε ο ίδιος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι πιο δημοφιλείς αναρτήσεις