Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024

Πως εντοπίστηκε και συνελήφθη υπάλληλος ασφαλείας που επέτρεπε την είσοδο σε αγώνα μπάσκετ στο ΣΕΦ χωρίς έλεγχο ταυτοπροσωπίας

Ηλεκτρονικά «μάτια» είδαν υπάλληλο ασφαλείας στο ΣΕΦ να κάνει τα «στραβά μάτια» και να επιτρέπει την είσοδο ατόμων σε αγώνα μπάσκετ στο ΣΕΦ χωρίς τη τήρηση της προβλεπόμενης διαδικασίας.
Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία ο υπάλληλος ασφαλείας γηπέδου συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής 11/10 κατά την διάρκεια διεξαγωγής ευρωπαϊκού αγώνα μπάσκετ στο ΣΕΦ, προφανώς του αγώνα Ολυμπιακού- Ζαλγκίρις, που ως γνωστό τελείωσε με νίκη των «ερυθρόλευκων» με 74- 68.
Ο συγκεκριμένος υπάλληλος φέρεται ότι επέτρεψε την είσοδο ατόμων στο γήπεδο, μη τηρώντας την προβλεπόμενη διαδικασία.
Ειδικότερα, αστυνομικός μέσω του συστήματος παρακολούθησης καμερών είδε τον υπάλληλο ασφαλείας να επιτρέπει την είσοδο ατόμων σε θύρα του γηπέδου, χωρίς να επιδείξουν εισιτήρια ή διαπίστευση και χωρίς τη πραγματοποίηση ταυτοπροσωπίας τους, όπως προβλέπεται.
Έτσι, ο υπάλληλος συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Καμινίων- Ν. Φαλήρου, όπου σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για παράβαση της αθλητικής νομοθεσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι πιο δημοφιλείς αναρτήσεις