Κυριακή 28 Ιουλίου 2024

Οι ενδιαφερόμενοι σπεύσατε! Τελειώνει την 1/8 η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στον Δήμο Πειραιά για 119 θέσεις χωρίς πτυχίο!

Στη τελική ευθεία μπαίνουν οι διαδικασίες για την υποβολή αιτήσεων στον Δήμο Πειραιά για τον διαγωνισμό για την πρόσληψη 119 ατόμων, ανδρών και γυναικών, για την καθαριότητα σχολικών μονάδων στο Δήμο Πειραιά.
Η πρόσληψη γίνεται για όλο το διδακτικό έτος 2024- 2025 και από τους προσληφθέντες οι 109 θα είναι πλήρους απασχόλησης και οι 10 μερικής απασχόλησης.
Οι ενδιαφερόμενοι/ ες χρειάζεται μόνο να είναι απόφοιτοι Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης και η επιλογή γίνεται με βάση τη βαθμολογία, που συγκεντρώνει ο κάθε υποψήφιος/α.
Ιδιαίτερα βαθμολογείται η εμπειρία σε προηγούμενα διδακτικά έτη ενώ ως βαθμολογούμενη εμπειρία λαμβάνεται υπόψη η απασχόληση σε αντίστοιχη θέση του οικείου Δήμου και Δημοσίου Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης και Σχολείων Δεύτερης Ευκαιρίας χωρικής αρμοδιότητας του Δήμου που έχει διανυθεί με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ή με συμβάσεις μίσθωσης έργου μέσω των οικείων υπηρεσιών για όσο διάστημα παρείχαν υπηρεσία.
Ακόμα, μοριοδοτούνται οι πολύτεκνοι ή τα παιδιά πολυτέκνων, οι τρίτεκνοι ή τα παιδιά τριτέκνων, οι γονείς ανήλικων, ο μονογονέας και η αναπηρία. Επίσης, μεγαλύτερη 20 μόρια προβλέπονται για τους άνω των 50 ετών.
Στην περίπτωση ισοβαθμίας υποψηφίων στη συνολική βαθμολογία προηγείται αυτός που έχει τις περισσότερες μονάδες στο πρώτο βαθμολογούμενο κριτήριο (χρόνος εμπειρίας) και, αν αυτές συμπίπτουν, αυτός που έχει τις περισσότερες μονάδες στο δεύτερο κριτήριο (αριθμός τέκνων πολύτεκνης οικογένειας) και ούτω καθεξής. Αν εξαντληθούν όλα τα κριτήρια, η σειρά μεταξύ των υποψηφίων καθορίζεται με δημόσια κλήρωση.
Ανάρτηση πινάκων και υποβολή αντιρρήσεων
Μετά την κατάρτιση των πινάκων, η υπηρεσία μας θα αναρτήσει, το αργότερο μέσα σε δέκα (10) ημέρες από τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής, τους πίνακες κατάταξης των υποψηφίων στον πίνακα ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος και στην αρχική σελίδα της ιστοσελίδας του δήμου, ενώ θα συνταχθεί και σχετικό πρακτικό ανάρτησης το οποίο θα υπογραφεί από δύο (2) υπαλλήλους της υπηρεσίας.
Κατά των πινάκων αυτών επιτρέπεται στους ενδιαφερόμενους η άσκηση αντίρρησης ατελώς μόνο για εσφαλμένο υπολογισμό της μοριοδότησης μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δύο (2) εργασίμων ημερών η οποία αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησής τους. Η αντίρρηση υποβάλλεται ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση prosopiko@piraeus.gov.gr.
Μετά την εξέταση των αντιρρήσεων ανακοινώνεται ο τελικός πίνακας επιτυχόντων – προσληπτέων. Οι τελικοί πίνακες αναρτώνται στον πίνακα ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος και στην ιστοσελίδα του Δήμου.

• Και άλλη προκήρυξη
Στο μεταξύ στις 2/8 λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για την πρόσληψη συνολικά 18 ατόμων με 8μηνες συμβάσεις.
Οι 10 θέσεις είναι ειδικότητας ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργου, οι τρεις για ΔΕ Μηχανοτεχνητών Οχημάτων και άλλες τρεις για ΔΕ Τεχνιτών Τροχών και Ελαστικών.
Ιδιαίτερη βαθμολόγηση λαμβάνει ο χρόνος ανεργίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι πιο δημοφιλείς αναρτήσεις