Σάββατο 15 Ιουνίου 2024

Πυροβολισμοί με ένα νεκρό στον Πειραιά! Πως έγινε το μακελειό μέσα σε σούπερ μάρκετ στη μαρίνα Ζέας

Φωτό αρχείου
 Πανικός προκλήθηκε, το απόγευμα της Παρασκευής 14/6, στην «καρδιά» του Πειραιά, στο Πασαλιμάνι!
Αναστατωμένοι περαστικοί άκουσαν πυροβολισμούς μέσα σε μεγάλο σούπερ μάρκετ, στην Ακτή Μουτσοπούλου, λίγα μέτρα μακριά από το παλιό κτήριο του Υπουργείου Ναυτιλίας, στην λεωφόρο Γρηγ. Λαμπράκη.
Όπως έχει γίνει, μέχρι τώρα, γνωστό πρωταγωνιστές του αιματηρού επεισοδίου, που έγινε μέσα στο κατάστημα, μπροστά σε έντρομους πελάτες και εργαζόμενους, ήταν τρεις ή τέσσερις Τούρκοι, κουρδικής καταγωγής.
Σύμφωνα με όσα έχουν μεταδοθεί λίγο νωρίτερα κάποιοι είδαν τρία άτομα να λογομαχούν και να

συμπλέκονται στο ύψος της οδού Χαρ. Τρικούπη, απέναντι από τη μαρίνα Ζέας.
Κάποια στιγμή οι δύο από αυτούς άρχισαν να τρέχουν προς το Ρολόι, προφανώς για να ξεφύγουν από το διώκτη τους, που τους κυνήγησε. Τρέχοντας έφτασαν και μπήκαν στο σούπερ μάρκετ και κατευθυνθήκαν στο μανάβικο, που είναι κοντά στην είσοδο.
Ο ομοεθνής διώκτης τους, τους ακολούθησε, μπήκε στο κατάστημα και άρχισε να πυροβολεί εναντίον τους. Ο ένας από τα θύματα τράβηξε και εκείνος όπλο αλλά δεν πρόλαβε να το χρησιμοποιήσει και σωριάστηκε νεκρός ενώ ο δεύτερος που ήταν μαζί του τραυματίστηκε σοβαρά.
Ο δράστης τράπηκε σε φυγή και εντοπίστηκε από πλήρωμα περιπολικού της Αμέσου Δράσεως 800 μέτρα από το σημείο, όπου στη θέα των αστυνομικών άρχισε να τρέχει αλλά δεν έκανε χρήση του όπλου του εναντίον τους, μέχρι που τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν.
Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Τζάνειο Νοσοκομείο και ο δράστης στην Ασφάλεια όπου ανακρίνεται, ενώ έξω από το σουπερμάρκετ προσήχθη ένα ακόμη άτομο, Τούρκος κατά δήλωση του που ανέφερε στους αστυνομικούς πως γνωρίζει και τους τρεις εμπλεκόμενους και έχει οδηγηθεί στην Ασφάλεια για να καταθέσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι πιο δημοφιλείς αναρτήσεις