Κυριακή 2 Ιουνίου 2024

Εντυπωσιακή βραδιά μόδας στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά! «Γαλάζια Νύχτα» για τρίτη χρονιά στη πόλη

Λάμψη από επίδειξη μόδας, με παρέλαση μοντέλων, απόλαυσαν Πειραιώτισσες, Πειραιώτες και επισκέπτες της πόλης,  στη  λαμπερή επίδειξη μόδας που διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά, υπό την αιγίδα του Δήμου, στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου, στο πλαίσιο  του εορτασμού των Ημερών Θάλασσας 2024.
Στην εκδήλωση, τα εμπορικά καταστήματα της πόλης μας, παρουσίασαν τις τάσεις που θα κυριαρχήσουν τη νέα σεζόν στα γυναικεία και ανδρικά ρούχα, υποδήματα και αξεσουάρ, ενώ το Fashion Show  πλαισιώθηκε από επαγγελματίες μοντέλα,  μουσική και χορευτικά δρώμενα.
Στόχος  της διοργάνωσης  ήταν  η ενίσχυση  και τόνωση της αγοραστικής κίνησης των πειραϊκών επιχειρήσεων.

«Γαλάζια Νύχτα» στον Πειραιά
Στο ίδιο πλαίσιο πραγματοποιήθηκε, το βράδυ της Παρασκευής, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η  «Γαλάζια Νύχτα», κατά την οποία οι  Πειραιώτισσες και οι  Πειραιώτες, καθώς και οι επισκέπτες της πόλης έκαναν τις αγορές τους έως τις 23:00, με «γαλάζιες τιμές» και μοναδικές προσφορές.
Στιγμές χαράς χάρισαν σε μικρούς και μεγάλους η  αγαπημένη μασκότ του Ολυμπιακού, ο  «Θρυλέων» και η χαριτωμένη μασκότ των «Ημερών Θάλασσας» Ζαχαρίας  που φωτογραφήθηκαν μαζί τους.
Τη «Γαλάζια Νύχτα», πλαισίωσε  με τις νότες της  η  Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Πειραιά.
Στο πλαίσιο του εορτασμού,  στην πλατεία Κοραή, βραβεύτηκαν τα  καταστήματα της πόλης  που διακρίθηκαν στον διαγωνισμό καλύτερης βιτρίνας 2024, Τα καταστήματα που βραβεύθηκαν είναι τα εξής: «TSOGAS», «Μιάου Νιάου», «Νότος», «Σ. Πιττάκης», και «Χαλβάς Κοσμίδη – Γαβρίλη».   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι πιο δημοφιλείς αναρτήσεις