Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024

Διακοπές ρεύματος σε Πειραιά και Νίκαια σήμερα και τις επόμενες δύο μέρες. Σε ποιες γειτονιές θα γίνουν και ποιες ώρες

Διακοπές ρεύματος σε γειτονιές της Νίκαιας και του Πειραιά θα γίνουν το επόμενο διήμερο λόγω κατασκευαστικών έργων στο δίκτυο.
Σε κάποιες γειτονιές των δύο πόλεων οι διακοπές ρεύματος ξεκίνησαν από σήμερα το πρωί και θα συνεχιστούν μέχρι το μεσημέρι.
Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε ο Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ):
Σήμερα (20/3) θα αποκατασταθεί στη 1 το μεσημέρι η ηλεκτροδότηση στη Νίκαια στην οδό Βρυούλων (από Βοσπόρου ως Ικονίου), στην οδό Βεροίας (από Κοτζιά έως Τσαλδάρη) και στην οδό Καλαβρύτων (από Γρεβενών έως Αργοναυτών).
Λίγο πιο αργά στις 4 το απόγευμα αναμένεται να αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση στη Νίκαια στις οδούς 28ης Οκτωβρίου (από Γρηγορίου Ε’ ως Μεσολογγίου), Νικ. Φωκά (από Σαχτούρη ως Κανάρη), Αθύρων (από Σαχτούρη έως Ακροπόλεως), Τομπάζη (από Τριών Ναυάρχων έως Ακροπόλεως), Νέστορος (από Τριών Ναυάρχων έως Ηφαίστου), Ακροπόλεως (από Νέστορος έως Γρηγορίου του Ε’), Σαχτούρη (από Τομπάζη ως 28ης Οκτωβρίου) και στην οδό Ηφαίστου (από Νέστορος έως 28ης Οκτωβρίου).
Επίσης, σήμερα στον Πειραιά αναμένεται να αποκατασταθεί στη 1 το μεσημέρι η ηλεκτροδότηση στο τμήμα των οδών Αγαμέμνωνος από την οδό Κεχαγιά ως την οδό Αχιλλέως και στην οδό Αχιλλέως 25.
Σύμφωνα, πάντα, με τον ΔΕΔΔΗΕ αύριο (21/3) προγραμματίζονται να γίνουν οι εξής διακοπές ρεύματος:
Στη Νίκαια: Από τις 7.30 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα. Στο τμήμα που περικλείεται από τις οδούς: Ακροπόλεως (από Αθύρων ως Παντειχίου), Γρηγορίου Ε’ (από Ακροπόλεως ως Κυρά της Ρω), όλη η οδός Άνδου- Νίκης, η οδός Λευκωσίας- Δόξης, η οδός Σάντας και η οδός Κυρά της Ρώ από Σάντας ως Γρηγορίου Ε’.
Στον Πειραιά: Από τις 8 ως τη 1 το μεσημέρι. Στο τμήμα των οδών Κυθαιρώνος (από Δ. Μουτσοπούλου ως Αγίου Ελευθερίου) και στην οδό Δ. Μουτσοπούλου 44.
Την Παρασκευή (22/3):
Στη Νίκαια: Από τις 7.30 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα. Στο τμήμα που περικλείεται από τις οδούς Τραπεζούντος (από Μεγ. Κωνσταντίνου ως Π. Τσαλδάρη), Αρκαδίου από Κύπρου ως Καραολή Δημητρίου, Σαμψούντος (από Κύπρου ως Καραολή Δημητρίου), οδός Ραιδεστού (από Αμυραδάκη ως Γέμελου), Προύσης (από Ικονίου ως Γέμελου), Γέμελου (από Τραπεζούντος ως Αρκαδίου), Καραολή Δημητρίου (από Τραπεζούντος έως Προύσης και η οδός Ικονίου (από Κορυτσάς έως Προύσης)
Στον Πειραιά: Από τις 8 το πρωί ως τις 2 το μεσημέρι. Στην οδό Ελ. Βενιζέλου 35 και στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου στο τμήμα από Ελ. Βενιζέλου ως Δάφνιδος.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι πιο δημοφιλείς αναρτήσεις