Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024

Ένας 31χρονος έπεσε στη θάλασσα από φέρρι μποουτ του Περάματος- Σαλαμίνας! Και άλλος άνδρας στη θάλασσα στη Ζέα

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες βρέθηκε στη θάλασσα, στο δίαυλο της Σαλαμίνας, ένας 31χρονος άνδρας.
Ο άνδρας εντοπίστηκε, το απόγευμα του Σαββάτου 16/3, να κολυμπάει στην θάλασσα από το πλήρωμα ενός φέρρι μπόουτ, που εκτελούσε δρομολόγιο από Πέραμα για Σαλαμίνα. Το πλήρωμα ανέσυρε τον 31χρονο, που είναι καλά στην υγεία του και τον αποβίβασε στα Παλούκια.
Στο λιμάνι βρίσκονταν στελέχη του Λιμενικού, στους οποίους ο ίδιος είπε ότι δεν επιθυμεί περαιτέρω ιατρική περίθαλψη.
Από το Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος έγινε γνωστό ότι ο 31χρονος έπεσε στην θάλασσα από άλλο φέρρι μπόουτ της γραμμής, στο οποίο επέβαινε. Προανάκριση διενεργείται από το Γ’ Λιμενικό Τμήμα Σαλαμίνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.
Στο μεταξύ, το βράδυ του Σαββάτου 16/3, το Λιμεναρχείο στη μαρίνα Ζέας ενημερώθηκε ότι βρισκόταν ένα άτομο στη θάλασσα, το οποίο καλούσε σε βοήθεια.
Στην περιοχή έσπευσαν στελέχη της Λιμενικής Αρχής με περιπολικό όχημα, προσωπικό του φορέα διαχείρισης της μαρίνας καθώς και μία βοηθητική λέμβος του φορέα διαχείρισης. Μετά από σύντομη επιχείρηση κατάφεραν να ανασύρουν τον 46χρονο έχοντας τις αισθήσεις του αλλά σε κατάσταση μέθης.
Όπως έγινε γνωστό από το Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος ο 46χρονος ήταν μέλος πληρώματος θαλαμηγού, που βρισκόταν ελλιμενισμένη στο σημείο, απ’ όπου έπεσε στη θάλασσα.
Μετά την ανάσυρσή του από την θάλασσα ο άνδρας διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Τζάνειο, Προανάκριση διενεργεί το Λιμενικό Τμήμα Ζέας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι πιο δημοφιλείς αναρτήσεις