Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2023

Νεκρός από φωτιά σε σπίτι στη Σαλαμίνα. Σοβαρά τραυματισμένοι δύο νέοι σε τροχαίο. Τα συμβάντα του διημέρου στη περιοχή

Σορός ατόμου βρέθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης κατά τη  διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε κατοικία στη Σαλαμίνα.
Σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής η φωτιά εκδηλώθηκε, από άγνωστη αιτία, σε σπίτι, στην οδό Διομήδους, Αμέσως έσπευσαν τρία οχήματα της Πυροσβεστικής με 8 άνδρες, που ξεκίνησαν τις προσπάθειες για την κατάσβεση της πυρκαγιάς. Στη διάρκεια της επιχείρησης βρέθηκε η σορός ενός ατόμου.
Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ η σορός δεν έχει ταυτοποιηθεί, ενώ το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής διενεργεί προανάκριση για τον εντοπισμό των αιτιών που προκάλεσαν την πυρκαγιά. (με πληροφορίες από documentonews.gr)
                                            Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής στο Χ


Στο μεταξύ, περίπου στις 4.30 τα ξημερώματα της Δευτέρας σημειώθηκε στη λεωφόρο Σχιστού, στο Πέραμα, τροχαίο ατύχημα στο οποίο τραυματίστηκαν σοβαρά δύο νέοι, ο 28χρονος οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου και η 22χρονη συνοδηγός.
Σύμφωνα με το in.gr οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το ατύχημα σημειώθηκε όταν το αυτοκίνητο εξετράπη, κάτω από άγνωστες συνθήκες, της πορείας του και προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες.
Οι δύο νέοι εγκλωβίστηκαν στα συντρίμμια του οχήματος και απεγκλωβίστηκαν μετά από επιχείρηση της Πυροσβεστικής, στην οποία συμμετείχαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα.
Ακολούθως, διακομίστηκαν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν» όπου νοσηλεύονται στην εντατική.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η 22χρονη συνοδηγός έχασε τα δύο της κάτω άκρα, ενώ ο 28χρονος οδηγός έχασε το ένα πόδι. Οι θεράποντες ιατροί καταβάλουν προσπάθειες να σώσουν το άλλο του πόδι.
Προανάκριση διενεργεί το ανακριτικό τμήματα της Τροχαίας.
                                            Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής στο Χ

Άλλα συμβάντα, που καταγράφτηκαν το τελευταίο διήμερο στην περιοχή:
•    Στα Καμίνια άγνωστοι διαρρήκτες «τρύπωσαν» σε διαμέρισμα και άρπαξαν λίρες, κοσμήματα και χρήματα.
Όπως μετέδωσε το enikos.gr οι δράστες εισέβαλαν στο διαμέρισμα 2ου ορόφου επί της οδού Αθανασίου Β. και αφού ερεύνησαν τους χώρους, αφαίρεσαν από ντουλάπα το ποσό των 16.500 ευρώ, 42 χρυσές λίρες και κοσμήματα άγνωστης χρηματικής αξίας.
Στη συνέχεια διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση με τους αστυνομικούς να έχουν αρχίσει έρευνες για τον εντοπισμό τους
•    Στη Νίκαια εκδηλώθηκε, τα ξημερώματα της Τρίτης, πυρκαγιά σε ΙΧ αυτοκίνητο, που ήταν σταθμευμένο στη συμβολή των οδών Ηροδότου και Ικτίνου.
Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, που εκδηλώθηκε από άγνωστη αιτία, έσπευσαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής με 5 άνδρες. Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε σύντομα και δεν αναφέρθηκε τραυματισμός.
•    Στο Νέο Μώλο Δραπετσώνας το πρωί της παραμονής των Χριστουγέννων, κατά την διάρκεια χειρισμών πρυμνοδέτησης φορτηγού πλοίου με σημαία Νήσων Μάρσαλ έσπασε πρωραίος κάβος, που συγκρατούσε το πλοίο με ένα από τα τρία ρυμουλκά και τραυματίστηκε, ευτυχώς ελαφρά, ο 45χρονος αλλοδαπός ύπαρχος.
Όπως έγινε γνωστό από το Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος ο ναυτικός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα της Ο.Λ.Π. Α.Ε. στο Αττικό Νοσοκομείο Χαϊδαρίου για ιατρικές εξετάσεις , απ' όπου και εξήλθε.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Κερατσινίου.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι πιο δημοφιλείς αναρτήσεις