Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023

Είναι δυνατόν; "Δυσπρόσιτο το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά σε άτομα με μειωμένη κινητικότητα"

Ένα μεγάλο θέμα αναδεικνύει η δημοτική παράταξη "Αλλάζουμε τον Πειραιά για Όλους και Όλες", με επικεφαλής τον Γιώργο Γαβρίλη, σχετικά με την προσβασιμότητα του Δημοτικού Θεάτρου σε άτομα με μειωμένη κινητικότητα.
"Το εμβληματικό Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά, ένα κτήριο- στολίδι για την πόλη, παραμένει, εδώ και χρόνια, δυσπρόσιτο για άτομα με μειωμένη κινητικότητα", αναφέρει, σε ανακοίνωσή της, η παράταξη. Και προσθέτει:
"Παρά τις ανακαινίσεις, που έχουν γίνει και τις εκτεταμένες εργασίες συντήρησης, εξακολουθούν να λείπουν οι απαραίτητες κατασκευές, που θα διευκολύνουν την πρόσβαση σε άτομα με μειωμένη κινητικότητα, με αποτέλεσμα να καθίσταται σχεδόν απαγορευτική η πρόσβασή τους σε αυτό το υπέροχο θέατρο".
Συνεχίζοντας η παράταξη καλεί το Υπουργείο Πολιτισμού και τη δημοτική αρχή να προχωρήσουν, άμεσα, σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες ώστε να εξετάσουν τι παρεμβάσεις πρέπει να γίνουν ώστε "να δημιουργηθούν οι κατάλληλες υποδομές και συνθήκες ώστε να μπορούν όλοι οι συμπολίτες μας να προσέρχονται στο Δημοτικό Θέατρο χωρίς δυσκολία και με ασφάλεια".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι πιο δημοφιλείς αναρτήσεις