Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2023

Τι έγινε στην εκδήλωση καλωσορίσματος των πρωτοετών φοιτητών του Τμήματος Τουριστικών Σπουδών στο ΠΑ.ΠΕΙ

Εκδήλωση καλωσορίσματος των πρωτοετών φοιτητών/τριών του Τμήματος Τουριστικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδρίων του Πανεπιστημίου.
Η εκδήλωση είχε μεγάλη επιτυχία και έδωσε την ευκαιρία σε φοιτητές, καθηγητές και προσκεκλημένους να συναντηθούν, να γνωριστούν και να ανταλλάξουν ιδέες.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πολλοί και σημαντικοί ομιλητές από την ακαδημαϊκή κοινότητα, πρωτοστατούντων του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πειραιώς, Καθηγητή κ. Μιχάλη Σφακιανάκη, του Προέδρου του Τμήματος Τουριστικών Σπουδών, Καθηγητή κ. Άγγελου Κότιου, του Πρώτου Προέδρου του Τμήματος, Καθηγητή κ. Νικόλαου Γεωργόπουλου, καθώς και του Ομότιμου Καθηγητή κ. Αθανάσιου Κουρεμένου, Πρόεδρο της Συμβουλευτικής Επιτροπής του Τμήματος.
Επιπλέον, τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους θεσμικοί προσκεκλημένοι από τον τομέα του τουρισμού και του πολιτισμού, όπως ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Τουρισμού, κ. Μύρων Φλουρής, και η Προϊσταμένη του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων του Υπουργείου Πολιτισμού, κα. Μαριάνθη Αναστασιάδου, ο κ. Αλέξανδρος Βασιλικός, Πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (Ξ.Ε.Ε.), και ο κ. Αλέξανδρος Θάνος, Εντεταλμένος Σύμβουλος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (Σ.Ε.Τ.Ε.), οι οποίοι ανέπτυξαν πολύτιμες αναλύσεις για τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που περιμένουν τον τουρισμό στην Ελλάδα.
Η επιτυχημένη εκδήλωση αποτελεί το καλύτερο ξεκίνημα για τους πρωτοετείς φοιτητές/τριες του Τμήματος Τουριστικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς, ενθαρρύνοντάς τους να ανακαλύψουν τον συναρπαστικό κόσμο του Τουρισμού μέσα από τον κορυφαίο πάροχο ανώτατης τουριστικής εκπαίδευσης και έρευνας στην Ελλάδα, το Τμήμα Τουριστικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς!
«Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες για την προσφορά και τη συνεισφορά τους στην επιτυχία του Τμήματος Τουριστικών Σπουδών.
Συνεχίζουμε να διαμορφώνουμε το μέλλον του Τουρισμού και να προάγουμε την κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη της χώρας μας και της παγκόσμιας τουριστικής κοινότητας!», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι πιο δημοφιλείς αναρτήσεις