Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023

Μώραλης- Γαβρίλης: Η "μάχη" του Πειραιά στο διαδίκτυο. Δείτε τις "σελίδες" των παρατάξεων. Ποιος έχει site, ποιος blog

Η «μάχη» για τις δημοτικές εκλογές του Πειραιά έχει μεταφερθεί και στο διαδίκτυο. Οι δύο «μονομάχοι», Γιάννης Μώραλης και Γιώργος Γαβρίλης, εκτός από την παρουσία τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν δημιουργήσει και τις δικές τους "σελίδες", με site και blog.
Η πλευρά του Γιάννη Μώραλη, που αξιοποιεί, βεβαίως και τις δράσεις του Δήμου, έχει το ανανεωμένο site της παράταξης «Πειραιάς Νικητής», Ακόμα στο site που μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ υπάρχει ένας απολογισμός του έργου και το πρόγραμμα για την περίοδο 2024- 2029. Επίσης, υπάρχει και η προεκλογική δραστηριότητα του συνδυασμού.
Ο Γιώργος Γαβρίλης εκτός από την παρουσία του στο facebook και στο instragram έχει επιλέξει να κάνει την παρέμβασή του στο διαδίκτυο και με ένα blog, που βρίσκεται στην διεύθυνση https://allazoumepirea.blogspot.com/. Είναι ένα καλαίσθητο blog της παράταξης «ΑλλάΖΟΥΜΕ τον Πειραιά για Όλους & Όλες» , όπου υπάρχουν σε ειδικό ένθετο οι βασικές προγραμματικές θέσεις της παράταξης και συνεχής ροή με τις δραστηριότητές της, (για να το δείτε πατήστε εδώ).
Συγκρίνοντας τις δύο σελίδες διαπιστώνει κανένας ότι το site της παράταξης «Πειραιάς Νικητής», που οικονομικά έχει μεγαλύτερο κόστος από το blog, προσφέρει και περισσότερες δυνατότητες προβολής, με ενότητες, πολλά banner κ.λπ. Ωστόσο, το blog της παράταξης «ΑλλάΖΟΥΜΕ τον Πειραιά για Όλους & Όλες»  με «απλή» σχεδίαση και τακτική ενημέρωση ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις της ενημέρωσης των επισκεπτών του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι πιο δημοφιλείς αναρτήσεις