Παρασκευή 12 Μαΐου 2023

Στοιχεία- σοκ για διακοπές ρεύματος, νερού και πλειστηριασμούς σπιτιών στον Πειραιά από τον υπ. δήμαρχο Γ. Γαβρίλη. Τι προτείνει

 Ο «αόρατος» Πειραιάς αποκαλύπτεται! Μέσα από αποκαλυπτικά στοιχεία, που παρέθεσε ο υποψήφιος δήμαρχος της πόλης Γιώργος Γαβρίλης φαίνεται ξεκάθαρα ότι χιλιάδες νοικοκυριά στον Δήμο Πειραιά και σε όμορους Δήμους αντιμετωπίζουν καθημερινά τον κίνδυνο της διακοπής ηλεκτροδότησης, παροχής νερού αλλά και του πλειστηριασμού της κύριας κατοικίας του!
«Η Δημοτική Αρχή δεν πρέπει να μην γνωρίζει τι γίνεται στην πόλη», υπογράμμισε ο κ. Γαβρίλης σε συνάντηση γνωριμίας που είχε, την Πέμπτη 11/5, με δημοσιογράφους του πειραϊκού ρεπορτάζ για να παραθέσει τα εξής στοιχεία:

• Κάθε μήνα γίνονται 2.500 διακοπές στη παροχή νερού.
Σε αυτό το σημείο ανέφερε ότι η διοίκηση της ΕΥΔΑΠ έχει δώσει εντολή για αυτόματη διακοπή της υδροδότησης κάθε κατοικίας για χρέος άνω των 100 ευρώ!
• Από την αρχή του χρόνου έχουν γίνει 12.500 διακοπές παροχής ρεύματος μόνο από την ΔΕΗ.
• Από την 1η Μαρτίου,
δηλαδή λίγο μετά την γνωστή απόφαση του Αρείου Πάγου υπέρ των funds, έχουν μπει σε διαδικασία πλειστηριασμού μόνο στο Δήμο Πειραιά 135 κατοικίες. Αυτό σημαίνει ότι κατά μέσο όρο δύο κατοικίες την ημέρα μπαίνουν σε διαδικασία πλειστηριασμού.
«Εμείς θέλουμε να ασχοληθούμε με αυτά τα θέματα, ξεπερνώντας και τα στενά όρια των αρμοδιοτήτων», ανέφερε ο Γιώργος Γαβρίλης, σημειώνοντας ότι η Περιφέρεια Αττικής την περίοδο 2014- 2019, οπότε είχε εκλεγεί στη θέση του αντιπεριφερειάρχη Πειραιά, βοήθησε, με συγκεκριμένους τρόπους, πολλά νοικοκυριά, που αντιμετώπιζαν τον κίνδυνο διακοπής της παροχής ρεύματος.
Ο ίδιος είπε πως στο πρόγραμμα του συνδυασμού θα υπάρχουν συγκεκριμένες προτάσεις για όλα τα μεγάλα θέματα της πόλης και εξέφρασε την αισιοδοξία ότι θα υπάρξει μια ενδιαφέρουσα προεκλογική περίοδο στον Πειραιά, όπου θα συζητηθούν προγράμματα και θα αντιπαρατεθούν ιδέες για την Αυτοδιοίκηση.
«Η Αυτοδιοίκηση πρέπει να έχει στο επίκεντρο της προσοχής της τα θέματα της καθημερινότητας των ανθρώπων», τόνισε ο Γιώργος Γαβρίλης, αναφέροντας πως στόχος της παράταξης είναι να συγκροτηθεί μια εναλλακτική πλειοψηφική πρόταση για την Αυτοδιοίκηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι πιο δημοφιλείς αναρτήσεις