Σάββατο 7 Μαΐου 2022

Πως "απογειώθηκε" νταλίκα στο εμπορικό λιμάνι του Πειραιά. Το νέο ατύχημα με τραυματία

Ένα ακόμα ατύχημα σημειώθηκε στο Σταθμό Εμπορευματοκιβωτίων (ΣΕΜΠΟ) του Πειραιά!
Αυτή την φορά τραυματίας είναι ο 58χρονος οδηγός φορτηγού αυτοκινήτου, που είδε το όχημά του να «απογειώνεται» καθώς γερανογέφυρα ανασήκωνε από το όχημα ένα κοντέινερ!
Το περίεργο ατύχημα έγινε, το απόγευμα της Παρασκευής 6/5, στην προβλήτα 3 του ΣΕΜΠΟ, την οποία διαχειρίζεται μαζί με την προβλήτα 2, η θυγατρική της Cosco, ΣΕΠ ΑΕ.
Όπως έγινε γνωστό από το Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος το ατύχημα συνέβη ενώ μια γερανογέφυρα ξεκίνησε να ανυψώνει ένα κοντέινερ από φορτηγό αυτοκίνητο. Ωστόσο, επειδή «δεν είχε ολοκληρωθεί η απασφάλιση» του κοντέινερ, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, μαζί με το κοντέινερ άρχισε να ανασηκώνεται και το όχημα!
Μάλιστα, το φορτηγό ανασηκώθηκε περίπου ένα μέτρο από το έδαφος και στη συνέχεια «έσκασε» κάτω μαζί με το κοντέινερ.
Από τη πτώση τραυματίστηκε ο 58χρονος οδηγός του φορτηγού οχήματος, ο οποίος στη συνέχεια μεταφέρθηκε, έχοντας τις αισθήσεις του,  από ασθενοφόρο όχημα στο Τζάνειο νοσοκομείο Πειραιά.
Το περίεργο είναι ότι για το συμβάν δεν ενημέρωσε το Λιμεναρχείο Κερατσινίου η αρχή της προβλήτας αλλά η συνιδιοκτήτρια του οχήματος. Μετά την ενημέρωσή τους από τη συνιδιοκτήτρια του φορτηγού έσπευσαν λιμενικοί στον τόπο του ατυχήματος και ξεκίνησε η προανάκριση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι πιο δημοφιλείς αναρτήσεις