Δευτέρα 30 Μαΐου 2022

Τι μπορούμε να παρακολουθήσουμε το καλοκαίρι στο Βεάκειο. Όλο το πρόγραμμα

Το Βεάκειο θέατρο άνοιξε τις πύλες του, για ακόμα ένα καλοκαίρι και υποδέχεται  τους δημότες και τους επισκέπτες της πόλης μας, με ένα πλούσιο καλοκαιρινό πρόγραμμα 60 συναυλιών και παραστάσεων.
Οι καλλιτεχνικές εκδηλώσεις που αποτελούν έναν σημαντικό πολιτιστικό θεσμό για την πόλη μας και τις έχει «αγκαλιάσει» ο κόσμος περιλαμβάνουν και εφέτος, μεταξύ άλλων,  συναυλίες με δημοφιλείς καλλιτέχνες, μουσικοχορευτικές παραστάσεις, παιδικό θέατρο, ξεχωριστές παραστάσεις αρχαίου δράματος, καθώς και εκδηλώσεις συλλόγων της πόλης.
Οι εκδηλώσεις άρχισαν29 Μαΐου με την παιδική θεατρική παράσταση "Ο Παπουτσωμένος Γάτος", συνεχίζονται σήμερα (Δευτέρα 30/5) με το 1ο Φεστιβάλ Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και ακολουθεί την 1η Ιουνίου η παιδική παράσταση του θεάτρου σκιών, κούκλας και μαριονέτας με τίτλο "Ο Καραγκιόζης αστροναύτης".
Το Σάββατο 4 Ιουνίου θα γίνει η πρώτη συναυλία του φετινού καλοκαιριού με τους Χρήστο Θηβαίο και Κώστα Θωμαίδη, με τίτλο "Νίκος Καββαδίας: Στις γραμμές των οριζόντων. Από την Κεφαλλονιά και τον Πειραιά σ' όλο τον κόσμο". Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Οι εκδηλώσεις θα διαρκέσουν έως τέλη Σεπτεμβρίου.
Ο δήμαρχος Γιάννης Μώραλης σε δήλωσή του ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι «το Βεάκειο θα φιλοξενήσει στη σκηνή του, έως τα τέλη Σεπτεμβρίου, σημαντικές παραστάσεις αρχαίου δράματος και σύγχρονου ρεπερτορίου, παιδικές παραστάσεις, συναυλίες δημοφιλών καλλιτεχνών, καθώς και μουσικοχορευτικές παραστάσεις παραδοσιακών και ερασιτεχνικών σωματείων της πόλης μας».
Για να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων «Βεάκειο 2022» πατήστε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι πιο δημοφιλείς αναρτήσεις