Δευτέρα 30 Μαΐου 2022

Απίστευτη καταγγελία! Μέσα στη ζέστη κόβουν το νερό σε σπίτια στη Β' Πειραιά για οφειλές 100 €

«Βροχή» επώνυμων καταγγελιών έχει εκδηλωθεί τις τελευταίες μέρες από κατοίκους της Νίκαιας, του Κερατσινίου και του Περάματος για την ενέργεια της ΕΥΔΑΠ να πηγαίνει στα σπίτια τους και να διακόπτει την υδροδότηση των κατοικιών τους, λόγω ανεξόφλητων λογαριασμών, ακόμα και για ποσά 100 και 150 €!
Οι καταγγελίες έχουν φτάσει στον βουλευτή Β’ Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία Γιάννη Ραγκούση, που σε ανακοίνωσή του κάνει λόγο για «εξοργιστική απόφαση του ΔΣ της ΕΥΔΑΠ», η οποία όπως σημειώνει «φέρει φαρδιά-πλατιά την υπογραφή της αντίληψης της κυβέρνησης Μητσοτάκη».
«Πρόκειται για μία απόφαση που γίνεται ακόμη πιο εξοργιστική, όταν κάποιος διαβάσει ότι σύμφωνα με τον νέο κανονισμό αποδοχών που υιοθέτησαν τα γαλάζια golden boys της εταιρείας, οι διακοπές νερού σε όσους χρωστάνε στην ΕΥΔΑΠ έχουν καταστεί ως κίνητρο για να αποκτούν έξτρα αμοιβές και μπόνους αποδοχών», καταγγέλλει ο βουλευτής.
Στο μεταξύ, ο κ. Ραγκούσης με εξαιρετικά επείγον έγγραφό του ζήτησε από την ΕΥΔΑΠ στοιχεία για τις διακοπές υδροδότησης σε οικίες από το 2019 έως το 2022 για τους Δήμους Σαλαμίνας, Κερατσινίου- Δραπετσώνας, Κορυδαλλού, Νίκαιας- Αγ. Ιωάννη Ρέντη και Περάματος. Και συγκεκριμένα:
1) Πόσες είναι οι εντολές διακοπής υδροδότησης ανά Δήμο;
2) Πόσες έχουν εκτελεστεί;
3) Σε τι ποσά αντιστοιχούν και σε ποια χρονική περίοδο αναφέρονται οι οφειλές;
4) Πόσοι είναι οι διακανονισμοί οφειλών και ποιο είναι το εύρος των ποσών που αφορούν;
«Η ΕΥΔΑΠ υποχρεούται να προσκομίσει το σύνολο των στοιχείων που της ζητήθηκαν με εξαιρετικά επείγον έγγραφο που υπογράφω ως Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ της Β΄ Πειραιά», σημειώνει, στην ανακοίνωσή του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ. Και καταλήγει:
«Η ανάλγητη και απάνθρωπη λειτουργία της κυβερνητικής ΕΥΔΑΠ, δεν θα μείνει αναπάντητη ούτε από την κοινωνία, ούτε από τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι πιο δημοφιλείς αναρτήσεις