Τρίτη 10 Μαΐου 2022

Εκλογές τη Κυριακή 15/5 στον ΣΥΡΙΖΑ: Τα εκλογικά κέντρα σε Α, Β Πειραιά και Αργοσαρωνικό. Η διαδικασία

Ανακοινώθηκαν από τη Νομαρχιακή Επιτροπή Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία τα εκλογικά κέντρα, που θα χρησιμοποιηθούν, την Κυριακή 15/5, για την εκλογή του Προέδρου και των μελών της Κεντρικής Επιτροπής του Κόμματος.
Όπως έγινε γνωστό και φαίνεται στον παρακάτω πίνακα η ψηφοφορία θα ξεκινήσει στις 8 το πρωί και θα ολοκληρωθεί στις 8 το βράδυ.
Για την εκλογή Προέδρου έχουν δικαίωμα ψήφου όλοι και όλες

άνω 15 ετών, με απαραίτητη προϋπόθεση  να εγγραφούν μέλη του κόμματος πριν από την ψηφοφορία.
Για τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής έχουν δικαίωμα ψήφου όσοι και όσες έχουν εγγραφεί πριν τις 21 Μαρτίου 2022.
                                         Τα εκλογικά κέντρα σε Α, Β Πειραιά και Αργοσαρωνικό

Όσοι επιθυμούν να ψηφίσουν πρέπει να έχουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης ή βιβλιάριο υγείας ή άδεια διαμονή ή visa ή μπλε βεβαίωση. Για τη συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία έχει οριστεί καταβολή εκλογικής συνδρομής τριών (3) ευρώ.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή της σημειώνει τα εξής:
«Η μαζική  συμμετοχή μας στις κάλπες στις 15 Μάϊου να στείλει ένα πολιτικό μήνυμα προς την κυβέρνηση Μητσοτάκη “για την αρχή του τέλους της”
Ανασυγκροτούμε τις δυνάμεις μας και στεκόμαστε μ ενότητα κι αγώνα απέναντι στις πολιτικές που γεννούν και αυξάνουν καθημερινά τις ακραίες ανισότητες, μαζί με τη μεγάλη  κοινωνική πλειοψηφία που μπορούμε και πρέπει να καθορίσουμε μαζί  το παρόν και  το μέλλον. Οι εκλογές της 15ης Μαΐου είναι μια γιορτή της Δημοκρατίας. Στέλνουμε  μέσα από την εκλογική διαδικασία ένα σαφές μήνυμα για την ενότητα και την συνοχή του κόμματος
Να τους στείλουμε πίσω τον λογαριασμό για όλα τα δεινά που έχουν βρει την χώρα μας, τα τελευταία χρόνια κι ένα ηχηρό μήνυμα:  Η προοδευτική κυβέρνηση που έχει ανάγκη η κοινωνία έρχεται και θα φέρει την πολιτική αλλαγή κάνοντας νέα αρχή με το λαό για το λαό
».




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι πιο δημοφιλείς αναρτήσεις