Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021

Δύο ομάδες που διακινούσαν ναρκωτικά στον Πειραιά πιάστηκαν από την Αστυνομία

Η φωτό παραχωρήθηκε
από την ΕΛ.ΑΣ

Δύο «ομάδες», που διακινούσαν ναρκωτικά σε «πιάτσες» του Πειραιά και όχι μόνο εξαρθρώθηκαν, τις τελευταίες ημέρες, από την Ασφάλεια Αττικής και συνολικά συνελήφθησαν 8 άτομα, Έλληνες και αλλοδαποί.
Η πρώτη ομάδα, που αποτελείτο από πέντε άτομα, ηλικίας από 23 έως και 37 ετών,…. ειδικευόταν στην διακίνηση κοκαΐνης ενώ η άλλη διακινούσε κυρίως χασίς…..
Στη πρώτη ομάδα, σύμφωνα με την Αστυνομία, αρχηγός ήταν

ένας 37χρονος, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για την ανεύρεση των ναρκωτικών ουσιών και για το συντονισμό των υπόλοιπων μελών για τη διακίνηση των ναρκωτικών. Επιπρόσθετα συγκέντρωνε και τα χρήματα που προέρχονταν από τις πωλήσεις των ναρκωτικών.
Στις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε σπίτια στον Πειραιά κατασχέθηκαν συνολικά 937 γραμμάρια κοκαΐνης και το χρηματικό ποσό των 4.620 ευρώ.
Η δεύτερη «ομάδα» εξαρθρώθηκε όταν ένας 34χρονος συνελήφθη στον Πειραιά να προμηθεύει έναν 30χρονο για λογαριασμού ενός 54χρονου με 9 συσκευασίες, που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη.
Σύμφωνα με την Αστυνομία οι παραπάνω διακινούσαν ναρκωτικά σε διάφορες περιοχές του Πειραιά χρησιμοποιώντας ως μεταφορικά για να μην δίνουν στόχο δύο ταξί, τα οποία και κατασχέθηκαν.
Κατά την έρευνα που έγινε στο σπίτι του 54χρονου στον Κορυδαλλό βρέθηκαν ποσότητες κατεργασμένης και ακατέργαστης κάνναβης καθώς και μικροποσότητα κοκαΐνης.
Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 29 κιλά και 447 γραμμάτια ακατέργαστης κάνναβης,-909 γραμμ. κατεργασμένης κάνναβης, 1,7 γραμ. κοκαΐνης και 5.900 ευρώ.
 Όλοι οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πειραιά, που αφού άσκησε διώξεις τους παρέπεμψε να απολογηθούν σε τακτικό ανακριτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι πιο δημοφιλείς αναρτήσεις