Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021

Με συναυλία Hip Hop ξεκινάει στις 2/10 το Πολιτιστικό Κέντρο της ΚΝΕ στον Πειραιά. Τι θα έχει

Με μία όμορφη εκδήλωση της Τομεακής Οργάνωσης Πειραιά της ΚΝΕ ανοίγει τις πόρτες του για το κοινό, το Σάββατο 2 Οκτώβρη, στις 7 μ.μ., το «Τραβέρσο, το Πολιτιστικό Στέκι της ΚΝΕ στον Πειραιά», επί της οδού Φίλωνος 9.
Στα εγκαίνια του χώρου θα μιλήσει ο Ιάσονας Φανός, γραμματέας του Συμβουλίου Περιοχής Αττικής της ΚΝΕ και μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ, ενώ θα ακολουθήσει Hip hop συναυλία με τους: Retro, Ryeme Riot, Raibo.
Η Τομεακή Οργάνωση ανακοινώνει πως όλα τα μαθήματα και οι ομάδες θα λειτουργούν δωρεάν, με την εθελοντική συνεισφορά των δασκάλων. Καλεί τους νέους να επικοινωνήσουν στα σχετικά στοιχεία για να δηλώσουν συμμετοχή στις ομάδες και τα μαθήματα ή για να πουν τις δικές τους ιδέες!
Συγκεκριμένα θα λειτουργήσουν Θεατρική ομάδα, Θεατρική ομάδα για μικρότερες ηλικίες, Θεατρικό παιχνίδι, Μουσικά σύνολα, Κινηματογράφου, Ιστορίας της Τέχνης αλλά και μαθήματα: Σχεδίου, Παραδοσιακών χορών, Reggaeton, Πιάνου, Κιθάρας, Βιολιού, Τρομπέτας, Ούτι, Φωτογραφίας, Σκάκι, Ρομποτικής.
Για οποιαδήποτε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν είτε τηλεφωνικά στο 210-4179462 είτε με e-mail στο traverso@kne.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι πιο δημοφιλείς αναρτήσεις