Κυριακή 13 Ιουνίου 2021

Συνελήφθησαν διαρρήκτες με δράση σε περιοχές του Πειραιά, με στόχους σπίτια και ηλικιωμένους!

Φωτό αρχείου
Συμμορία διαρρηκτών με πολύπλευρη…. δράση σε γειτονιές του Πειραιά πιάστηκε από την Αστυνομία.
Η υπόθεση άρχισε να… ξετυλίγεται τρία άτομα έγιναν αντιληπτά να έχουν παραβιάσει την κεντρική πόρτα διαμερίσματος σε πολυκατοικία στο κέντρο του Πειραιά.
Οι γείτονες ειδοποίησαν την Αστυνομία και άνδρες της Άμεσης Δράσης έσπευσαν στο σημείο ακινητοποίησαν τους διαρρήκτες και τους συνέλαβαν.
Παράλληλα,

συνελήφθησαν και άλλοι τρεις συνεργοί τους, που τους περίμεναν σε ένα νοικιασμένο ΙΧ, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο κοντά στη πολυκατοικία.
Από την έρευνα, που ακολούθησε στο Τμήμα Ασφαλείας Δημοτικού Θεάτρου εξιχνιάσθηκαν άλλες δύο διαρρήξεις σε διαμερίσματα πολυκατοικιών της περιοχής του Πειραιά, κατά τις οποίες αφαίρεσαν χρήματα και τιμαλφή. Στη μια περίπτωση μπήκαν στη πολυκατοικία προσποιούμενοι τους συντηρητές του ασανσέρ.
Ακόμα, εξιχνιάστηκε και μια περίπτωση απάτης, που έγινε από έναν 29χρονο συλληφθέντα. Ο κατηγορούμενος επιβαίνοντας σε αυτοκίνητο πλησίασε μια ηλικιωμένη γυναίκα, φιλικό πρόσωπο του γιου της και με την πρόφαση ότι ο γιος της δικαιούται επιστροφή χρημάτων, την έπεισε να επιβιβαστεί στο όχημα του μεταφέροντας την στην οικία της, όπου και του παρέδωσε χρηματικό ποσό και ένα ρολόι.
•    Επίσης, από άνδρες της Άμεσης Δράσης συνελήφθη στη περιοχή του Νέου Φαλήρου ένας 25χρονος, ο οποίος είχε πάει με τη μοτοσυκλέτα του σε πλυντήριο αυτοκινήτων και με ένα κατσαβίδι αφού παραβίασε τον κερματοδέκτη εξωτερικά του καταστήματος πήρε άγνωστο χρηματικό ποσό.
Οι αστυνομικοί, που έσπευσαν άρχισαν να αναζητούν τον δράστη και μετά από λίγη ώρα εντόπισαν τον 25χρονο και τον συνέλαβαν.
Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Καμινίων-Νέου Φαλήρου ο 25χρονος είχε διαπράξει, με την ίδια μέθοδο, άλλες 4 κλοπές σε αυτόματα μηχανήματα, που βρίσκονταν έξω από πλυντήρια αυτοκινήτων, στην περιοχή του Πειραιά.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πειραιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι πιο δημοφιλείς αναρτήσεις