Τρίτη 6 Απριλίου 2021

Πέτρες σε διερχόμενα αυτοκίνητα πετούσαν 3 ανήλικοι στη μεταλλική πεζογέφυρα του Νέου Φαλήρου

Πέτρες σε διερχόμενα αυτοκίνητα πετούσαν, βραδινές ώρες, τρεις ανήλικοι από τη μεταλλική πεζογέφυρα που συνδέει το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με το στάδιο «Καραϊσκάκη».
Η… δράση των παραπάνω είχε καταγγελθεί από οδηγούς δύο αστικών λεωφορείων και ενός απορριμματοφόρου, που δέχθηκαν τις πέτρες ενώ κινούνταν επί της λεωφόρου Ποσειδώνος στο Νέο Φάληρο, στο ύψος της παραπάνω μεταλλικής γέφυρας. Και στα τρία οχήματα είχαν προκληθεί φθορές.
Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία οι δράστες ήταν τρεις ανήλικοι, που είχαν οδηγηθεί στο Αστυνομικό Τμήμα Δημοτικού Θεάτρου για «προστατευτική φύλαξη» (ίσως για εξακρίβωση στοιχείων) και διαπιστώθηκε η εμπλοκή τους στα περιστατική ρίψης πετρών.
Παράλληλα, οι συγκεκριμένοι φέρονται ως οι δράστες απόπειρας κλοπής σε βάρος γυναίκας εντός καταστήματος, κοντά στο σημείο της επίθεσης, που έγινε το πρωί της 31/3.
Σε βάρος των τριών ανηλίκων σχηματίστηκε δικογραφία η οποία υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πειραιά στην οποία κατηγορούμενοι για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου είναι και οι γονείς τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι πιο δημοφιλείς αναρτήσεις