Κυριακή 4 Απριλίου 2021

Το Λιμάνι της Αγωνίας: 2η Διαδικτυακή αγορά χωρίς μεσάζοντες. Πως θα παραγγείλετε, πως θα παραλάβετε

 Η 2η διαδικτυακή αγορά προϊόντων χωρίς μεσάζοντες στον Πειραιά πραγματοποιείται από την δημοτική κίνηση «Το Λιμάνι της Αγωνίας».
«Αυτή η δραστηριότητα είναι μια εθελοντική πρωτοβουλία Κοινωνικής Αλληλεγγύης και ΟΧΙ εμπορική δραστηριότητα», αναφέρεται, ξεκάθαρα, σε σχετική ανακοίνωση, στην οποία υπογραμμίζεται, ακόμα, ότι αυτός ο τρόπος των διαδικτυακών αγορών επιλέχθηκε ως προσωρινή λύση λόγω

της πανδημίας που εμποδίζει την κανονική λειτουργία τους.
«Εσείς μας τηλεφωνείτε και μας δίνεται την παραγγελία σας ή μας στέλνετε την παραγγελία σας με μέιλ από 5 έως και 11 Απριλίου .
Ομάδα εθελοντών της Επιτροπής Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Λιμανιού της Αγωνίας  συγκεντρώνει τις παραγγελίες και  ενημερώνει τους παραγωγούς και μετά σας φέρνουμε τα προϊόντα σας μέχρι την εξώπορτα του σπιτιού σας, φυσικά μετά από σχετική τηλεφωνική συνεννόηση.
Έτσι, εξυπηρετείστε εσείς παραλαμβάνοντας τα προϊόντα που εμπιστεύεστε - πάντα στην ίδια ποιότητα  και σε καλύτερες τιμές από την αγορά - αμβλύνεται το άγχος των παραγωγών για την επόμενη μέρα και καλύπτονται εν μέρει ανάγκες των ευάλωτων συνανθρώπων μας.
Ελπίζουμε ότι θα ανταποκριθείτε στον νέο τρόπο συνεργασίας μας, μέχρι να ξαναβρεθούμε στα γνώριμα μέρη μας, στο Νέο Φάληρο και τα Ταμπούρια!
»

Χρήσιμες πληροφορίες:
• Παραγγελίες και πληροφορίες στα τηλέφωνα:  2104190015 αυστηρά 10:00 - 14:00 και  2109621683 αυστηρά 20:00 - 23:00  ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: tolimanitisagonias@hotmail.gr  
• Παραγγελίες από 5 έως και 11 Απριλίου
• Διανομή προϊόντων από 19 έως 26 Απριλίου, μόνο για παραγγελίες άνω των 20 €,  
Η παράδοση προϊόντων μέχρι την εξώπορτα θα γίνεται μόνο στους Δήμους Πειραιά, Κερατσινίου/Δραπετσώνας και Νίκαιας/Ρέντη
• Οι καταναλώτριες/ες από άλλους Δήμους μπορούν να δώσουν την παραγγελία τους με την προϋπόθεση ότι θα παραλάβουν οι ίδιες/οι τα προϊόντα τους από το Στέκι μας στο κέντρο του Πειραιά.
                                                                    Πίνακας προϊόντων


    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι πιο δημοφιλείς αναρτήσεις