Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021

Πως τα καυσαέρια από νταλίκες μετατρέπονται σε οξυγόνο στην Άνω Νεάπολη Νίκαιας

Η φωτό παραχωρήθηκε από το
Δήμο Νίκαιας- Αγ.Ι. Ρέντη

Τα καυσαέρια και η ηχητική ρύπανση από νταλίκες δίνουν τη θέση τους σε οξυγόνο και χαρούμενες φωνές παιδιών!
Αυτή η θεαματική αλλαγή έρχεται στην Άνω Νεάπολη Νίκαιας μετά τη πρωτοβουλία του Δήμου Νίκαιας- Αγίου Ιωάννη Ρέντη να

μεταμορφώσει ένα πάρκινγκ νταλικών σε πλατεία!
Τα έργα ξεκίνησαν πριν από δύο εβδομάδες στον χώρο των οδών Κ. Παλαμά, Ν. Καζαντζάκη και Α. Σικελιανού και με την ολοκλήρωσή τους θα έχει δημιουργηθεί μια ένας χώρος αναψυχής έκτασης 550 τετραγ. μέτρων.
Στη διάρκεια των εργασιών θα γίνουν δενδροφυτεύσεις, θα τοποθετηθεί κατάλληλος φωτισμός και παράλληλα θα διασφαλιστούν οι περιβαλλοντικές και αισθητικές ισορροπίες.
«Η διασφάλιση ποιότητας ζωής για όλους τους δημότες ήταν και παραμένει στόχος ύψιστης προτεραιότητάς μας», αναφέρει σε δήλωσή του ο δήμαρχος της πόλης Γιώργος Ιωακειμίδης. και προσθέτει:

Η φωτό παραχωρήθηκε από το
Δήμο Νίκαιας- Αγ.Ι. Ρέντη

«Με συστηματική εργασία και σχεδιασμό μετατρέπουμε ανεκμετάλλευτους χώρους σε πάρκα αναψυχής και πλατείες. Σε πείσμα των καιρών και παρά τις αντιξοότητες, με σταθερά, μεθοδικά και καλά σχεδιασμένα βήματα, κάνουμε πράξη ένα πρόγραμμα κατασκευής και αναβάθμισης ελεύθερων χώρων του Δήμου.  Βασική μας μέριμνα είναι να ενισχύουμε τις υποδομές μας με  έργα ανάπλασης ώστε να  εξασφαλίσουμε συγκριτικά πλεονεκτήματα και να καταφέρουμε με συστηματικές παρεμβάσεις να πετύχουμε μια βιώσιμη ανάπτυξη της πόλης μας».  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι πιο δημοφιλείς αναρτήσεις